2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Fotoreportāža: tribīnes gavilē, "Jēkabpils Lūši" cīnās par finālu

Fotoreportāža: tribīnes gavilē, "Jēkabpils Lūši" cīnās par finālu

Trešdien, 5. aprīlī Jēkabpils sporta namā vietējā sporta kluba "Jēkabpils Lūši" volejbola komanda aizvadīja trešo cīņu Latvijas čempionāta pusfinālā pret "Poliurs/Ozolnieki" komandu. Pirmajā setā "Lūši" uzvarēja, bet otrajā piekāpās pretiniekiem, nākamajos divos, līdzjutēju skaļā atbalsta uzmundrināti, Jēkabpils volejbolisti cīnījās kā zvēri un mačā uzvarēja ar 3-1 (25:20, 19:25, 34:32, 25:21). Sērijā līdz vienas komandas trīs uzvarām "Jēkabpils Lūši"  ir iedzinējos ar 1-2. 

Aizvadītajā mačā mājiniekiem ar 16 punktiem rezultatīvākais bija Rihards Puķītis, kamēr Pāvels Jemeļjanovs un Zigurds Adamovičs pievienoja pa 14 punktiem katrs.

Nākamo maču abas komandas aizvadīs jau svētdien, 9. aprīlī, plkst. 18.00 Ozolnieku sporta namā. Cerēsim, ka tur jēkabpilieši uzvarēs un atgriezīsies Jēkabpilī vēl arī trešdien, 12. aprīlī, lai turpinātu cīņu par ceļazīmi uz Latvijas čempionāta finālu. 

Piedāvājam ielūkoties spraigā volejbola mača notikumu gaitā un sajust lielisko atmosfēru zemāk redzamajā fotoreportāžā! Foto: Lāsma Irša

Atstājiet komentāru