2024.gada 16. jūnijs

Justīne, Juta

Opozīcija pauž neapmierinātību, ka ceļus ar grants segumu Jēkabpils novadā šogad atputekļos mazāk nekā pērn

Opozīcija pauž neapmierinātību, ka ceļus ar grants segumu Jēkabpils novadā šogad atputekļos mazāk nekā pērn

Ceļus ar grants segumu Jēkabpils novadā šogad atputekļos mazākā apmērā nekā pagājušajā sezonā, šodien novada domes sēdē informēja Izpilddirektora vietniece Anita Moskovska.

Viņa, informējot domniekus par paveikto starp domes sēdēm, skaidroja, ka novada teritorijā notiek sezonālie darbi - zāles pļaušana, ceļu atputekļošana. Atbildot uz jautājumiem, Moskovska atzina, ka ir vietas novadā, kur atputekļošana jau veikta, bet citviet tā tikai tiek plānota.


Darbi notiekot saskaņā ar vietējo pārvalžu lēmumiem un atkarībā no pieejamiem līdzekļiem. Novadā ir pārvaldes, kur ir bijis līdzekļu pārpalikums no pērnās sezonas, bet ir arī tādas, kur šādu iekrājumu nav. Kopumā atputekļošanas darbus šosezon būs mazāk nekā pagājušajā gadā.

Neapmierinātību ar paveikto pauda bijušais mērs, tagad opozicionārs Aivars Kraps (LPV). Pēc viņa paustā, putekļu apjoms tikai pieaugs, ņemot vērā laika apstākļu prognozes.

Neapmierināts domnieks ir arī ar zāles pļaušanu pašvaldības teritorijās. Esot vietas, kur zāle izaugusi "līdz viduklim".

Komentāri (0-1/1)

  • Staram
    24.05.2024 11:12
    Vēl jau bija nesaprašana par tualetes dārgo izbūvi. Te uz valsts kontroli ir jāraksta, Krapa kungs. Sēdē par to runāt ir tukšu salmu kulšana. Lai stars aiziet uz to tualeti unnokārtot dabiskās vajadzibas, tad varēs spriest par to, cik tur viss ir labi. Smirdīgākā tualete visā Eiropā!

Atstājiet komentāru