2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

“Lidl Latvija” atkārtoti saņem prestižo “Top Employer 2024”

“Lidl Latvija” atkārtoti saņem prestižo “Top Employer 2024”

Nīderlandē bāzētais “Top Employers Institute”, kas katru gadu sertificē pasaules labākos darba devējus, jau otro gadu pēc kārtas atzinis “Lidl Latvija” par labāko darba devēju valstī. “Lidl Latvija” ir viens no tikai diviem uzņēmumiem Latvijā, kas saņēmuši šo augsto atzinību. 2024. gadā “Lidl” uzņēmumi 31 valstī saņēma šo “Top Employer” sertifikāciju, kā arī “Lidl” kopumā jau septīto reizi saņēma “Top Employer Europe” atzinības sertifikāt, informē Lidl Latvija pārstāvis Ingars Rudzītis. 

"Labākā darba devēja tituls ir liela atzinība visai mūsu komandai par to, cik labi kopā esam attīstījuši sava uzņēmuma darba kultūru. Taču šis darbs nebūt vēl nav beidzies – mēs visu laiku augam un attīstāmies vienotā komandā ar pārējiem kolēģiem, lai būtu labākais darba devējs. Uzskatu, ka mums otro reizi pēc kārtas piešķirtais “Top Employer” tituls par to dod ļoti pozitīvu signālu gan esošajiem, gan potenciālajiem “Lidl” darbiniekiem. Tik daudzveidīgā nozarē kā mazumtirdzniecība mūsu darbinieki ir uzņēmuma panākumu atslēga,” uzsver Līna Kipasto, “Lidl Latvija” valdes locekle un Personāla departamenta vadītāja.
Uzņēmumi, kas saņem “Top Employer” sertifikātu, ir apņēmušies biznesa ikdienā koncentrēties uz savu darbinieku lojalitātes un izaugsmes veicināšanu, kā arī piedāvāt tiem izcilu darba vidi. “Lidl” iekšienē pievilcīga darba vide nozīmē, ka strādājošie var nepārtraukti attīstīt savas spējas un potenciālu, kā arī tiek saglabāts līdzsvars starp darba un privāto dzīvi. 

Ko nozīmē būt “Top Employer” sertificētam uzņēmumam?

“Top Employer Institute” veic padziļinātu uzņēmumu personāla vadības un darba vides analīzi. Sertifikācijas procesā tiek izvērtētas sešas galvenās personāla vadības jomas un 20 dažādas cilvēkresursu vadības tēmas, tostarp – personāla stratēģija, darba vide, talantu piesaiste, apmācības, darbinieku labsajūta, dažādības un iekļaujošas vides esamība.

“Top Employer” institūta valdes priekšsēdētājs Dāvids Plinks (David Plink) saka: “Īpaši apstākļi izceļ labākās cilvēku un uzņēmumu puses. Šī gada “Top Employers” programmā mēs redzējām vienkārši izcilu 2024. gada “Top Employer” sertificēto uzņēmumu sniegumu. Šie darba devēji ir demonstrējuši, ka viņiem rūp darbinieku attīstība un labbūtība. To darot, viņi kopīgi bagātina mūsu darba vides pasauli. Esam lepni paziņot un apbalvot 2024. gada “Top Employers” – darba devējus, kas ir patiesi vērsti uz cilvēkiem.”

Atstājiet komentāru