2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils autobusu parks izsludinājis konkursu divu jaunu autobusu iegādei

Jēkabpils autobusu parks izsludinājis konkursu divu jaunu autobusu iegādei

SIA Jēkabpils autobusu parks piedalās Eiropas Savienības fondu un Kohēzijas politikas fondu 2014. – 2020.gada plānošanas perioda darbības programmā „Izaugsme un nodarbinātība”, prioritārā virzienā „Pāreja uz ekonomiku ar zemu oglekļa emisijas līmeni visās nozarēs”. Tā paredz attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru un veicināt videi draudzīga sabiedriskā transporta izmantošanu un pasažieru skaita pieaugumu videi draudzīgā sabiedriskajā transportā, liecina SIA “Jēkabpils autobusu parks” publiskotā informācija.

Pēc konsultācijas ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru Jēkabpils autobusu parks ir izsludinājis atklāto konkursu par divu jaunu ar elektrību darbināmu, zemo grīdu, pilsētas tipa pasažieru autobusu iegādi.

Tiek plānots, ka konkurss noslēgsies 27.jūlijā, pēc kura tiks izvērtēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums un izvēlēts potenciālais autobusu piegādātājs.

Pēc projekta vadītājas informācijas, autobusu piegādei būtu jānotiek līdz šī gada beigām, kas arī viens no svarīgākajiem projekta izpildes nosacījumiem.

Plānotās līguma “Videi draudzīgu autobusu iegāde Jēkabpils pilsētai 4”  izmaksas sastādīs 481 205 eiro, no kuriem aptuveni 353 218 tiek plānots no Kohēzijas fonda finanšu avotiem, pārējais – no uzņēmuma līdzekļiem.

Avots: jekabpilsap.lv

Atstājiet komentāru