2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs maijā (TABULA)

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs maijā (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām maijā. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena maijā bija 108, 38 eiro bez PVN. Tikmēr vidēji viens apkures kvadrātmetrs aprīlī izmaksāja 0,51 eiro bez PVN. Jāpiebilst, ka maijā vairs netika sniegts valsts atbalsts par energoresursu cenu sadardzinājumu līdz ar to apkure bija dārgāka par 12,66 eiro par megavatstundu bez PVN kā aprīlī. Tāpat arī šogad vēsā laika dēļ apkures sezona turpinājās arī maija pirmajā nedēļā, lai gan iepriekš bija plānots to atslēgt jau 27. aprīlī.

Visdārgāk apkure maijā izmaksājusi mājā Viestura ielā 12b, kur iemītniekiem par apkuri jāmaksā – 1,06 eiro par kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Celtnieku ielā 7 iemītniekiem – 1,03 eiro par apkures kvadrātmetru, tāpat arī augstāk par vidējo jāmaksā māju Brīvības 5a-2 – 0,99 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. 

Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri maijā bijuši jāmaksā mājai Bebru ielā 8 –0,19 eiro par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju maijā jāmaksā arī mājas Draudzības alejas 24 iemītniekiem – 0,20 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kā arī mājas Bebru 2 iemītniekiem – 0,21 eiro bez PVN.  
Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs maijā skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajā tabulā.





Atstājiet komentāru