2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Pirmās “Lidl” dzimšanas dienas loterijas galvenā balva dodas uz Meņģeli, laimīgais čeks pēc iepirkšanās Jēkabpilī (FOTO)

“Lidl”, kas īsā laikā kļuvis par vienu no populārākajiem mazumtirgotājiem Latvijā, visu oktobri plaši atzīmēja savu pirmo dzimšanas dienu. “Lidl” klienti ar saviem iepirkumu čekiem varēja piedalīties jubilejas loterijā, ar galveno balvu BMW X1. Sīvā konkurencē starp vairāk nekā 170 000 reģistrētajiem čekiem laimīgā loze ir kritusi Ilgonim Lapiņam no Meņģeles. Sestdien loterijas uzvarētājs radinieku un draugu pavadībā saņēma sava jaunā auto atslēgas, informē Lidl Latvijā pārstāvis Ingars Rudzītis..

Ilgonis savu pirkuma čeku reģistrēja oktobra pašās pēdējās dienās, jau tuvu loterijas termiņa beigām, pēc iepirkšanās Jēkabpils “Lidl” veikalā. Tas nebūt nav viņa tuvākais ikdienas veikals, tāpēc viņš pamanīja iespēju piedalīties loterijā. Jau pāris dienas vēlāk atskanēja zvans no “Lidl” ar pārsteidzošo jaunumu par uzvaru loterijā. 

“Sākumā neticēju, jo tagad jau visādi telefonu krāpnieki savairojušies, bet tagad tiešām redzu, ka esmu vinnējis. Draugi teica, lai piereģistrēju to čeku, bet es jau pats īsti neticēju, ka tur būs kāds vinnests. Man pavisam nesen bija dzimšanas diena, tā ka šī ir vēl viena brīnišķīga dāvana,” savu prieku nevarēja noslēpt uzvarētājs. “Tagad tikai jāiemācās visas pogas un funkcijas jaunā auto displejā, lai varu droši braukt.”

Ilgonis ikdienā aizraujas ar dabas skatu un ziedu fotografēšanu, kā arī ir aktīvs kantrī mūzikas cienītājs. Jaunais BMW ļaus viņam biežāk un ērtāk doties ikdienas izbraukumos, lai atrastu un iemūžinātu savās fotogrāfijās brīnišķīgos Latvijas dabas skatus, augus un puķes.

Atstājiet komentāru