2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

“Lidl” arī turpmāk būs atvērts visiem,  tiek pagarināts veikala darba laiks

“Lidl” arī turpmāk būs atvērts visiem, tiek pagarināts veikala darba laiks

“Lidl” veikali Latvijā arī turpmāk būs atvērti visiem saviem klientiem, lai nodrošinātu tos ar pārtiku un pirmās nepieciešamības precēm. Lai atvieglotu iepirkšanos, jau no šodienas, 11. oktobra visi “Lidl” veikali strādā no plkst. 7.00 līdz 23.00, portāla radio1.lv redakciju informēja Lidl pārstāvis Ingars Rudzītis. 

Kā noteikts valdības noteikumos, “Lidl” veikalos 70% no sortimenta ir pārtikas preces, higiēnas preces, dzīvnieku barība. “Lidl” ievēro visus jaunākos valdības noteiktos drošības pasākumus, kas regulē veikalu apmeklējumi. Proti: 

•    pircēju skaits veikalos tiek rūpīgi kontrolēts, apsardzes darbiniekiem pie ieejas iepirkuma ratiņus dezinficējot un nododot konkrēti katra pircēja rokās. 
•    Pieejamo ratiņu skaits tiek aprēķināts tā, lai ievērotu valdības prasību nodrošināt 25 kv.m. vienam pircējam.  

“Lidl” strādājošajiem jau kopš vasaras tiek nodrošināti bezmaksas antigēnu testi. Visu veikalu komandas klientus apkalpo sejas maskās un ievēro visus pārējos spēkā esošos noteikumus. 

Aicinām visus mūsu veikalu apmeklētājus rūpīgi  ievērot epidemioloģiskos noteikumus – valkāt sejas masku, ievērot 2 metru distanci un dezinficēt rokas gan veikala iekštelpās, gan ārpusē!

Atstājiet komentāru