2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

SIA JK Namu pārvalde: Atjauno balkonus, sakārto kāpņu telpas un ēku apkārtni

Vairākām Namu pārvaldes apsaimniekotajām mājām atjaunoti balkoni un lodžijas. Tāpat noris darbi, lai sakārtotu kāpņu telpas un ēku apkārtni.


Bebru ielā 18, Auseklīša 15, Jaunā 24 un 34 (attēlos pēc un pirms) demontēti balkonu vecie ekrāni, vietā uzliekot jaunus. Saremontētas arī margu konstrukcijas: tās metinātas, nostiprinātas, tīrītas un krāsotas.  Draudzības alejas 21.mājā tiek remontētas kāpņu telpas; nomainīti radiatori, kā arī lietus kanalizācijas caurules, un tiek veikti pārējie nepieciešamie darbi, lai kāpņu telpas padarītu mājīgākas. 
 
Krasta ielā noslēgusies 63.mājas pagalma labiekārtošana. Betona trotuāra plāksnes nomainītas pret bruģakmens segumu, kā arī mājai veikta daļēja pamatu apmales nomaiņa. Uzlikti papildus soliņi un atkritumu urnas. Savukārt Bebru ielā 8 pabeigta pilastru atjaunošana un krāsošana. 

Māju uzkrājumi palīdz sakārtot gan ēkas, gan to apkārtni, padarot skaistāku visu pilsētu! Mums ir gandarījums par paveiktajiem darbiem, kas ļauj mūsu iedzīvotājiem savās mājās justies droši un ērti!

Foto: SIA JK Namu pārvalde


Iveta Skolniece,
SIA JK Namu pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste

Komentāri (0-1/1)

  • Čoms
    16.07.2021 09:26
    Paldies par darbu!

Atstājiet komentāru