2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Labākie sludinājumi Jēkabpilī satiekas vienuviet – platformā Dalder.lv

Labākie sludinājumi Jēkabpilī satiekas vienuviet – platformā Dalder.lv

Kā Jēkabpilī uzsākt savu interneta biznesu, turklāt vēl izmantojot bezmaksas platformu? Piedāvājam Dalder.lv – inovatīvu e-sludinājumu platformu, kuras pamatā ir klasiski sludinājumi, par kuru pamata funkcijām nekad nebūs jāmaksā. Šim sludinājumu servisam ir acij tīkams dizains, un tā lietošana ir ērta arī iesācējam.

Lietotāju atbalsts un informācijas kvalitāte

Laikā, kad klientu apkalpošana kļūst arvien retāka parādība, Dalder.lv komanda ir tikai viena zvana, sociālo tīklu profilu ziņas vai e-pasta attālumā. Tiek sniegtas ne tikai atbildes uz interesējošiem jautājumiem, bet arī konsultācijas, kā profesionāli izveidot sludinājumu vai labāk internetā pārdot preci vai pakalpojumu.

Sludinājumu ievietošanā tiek izmantota pavisam cita struktūra – pakalpojumu un preču galvenās īpašības ir viegli saprotamas, un tuvākajā laikā tiks nodrošināts teksta automātisks tulkojums 3 valodās. Portāla moderatori vienmēr pārliecinās, lai tiktu ievietoti tikai relevanti sludinājumi.

Mārketinga funkcijas

Klasiski sludinājumi vienmēr būs bez maksas. Taču tiem lietotājiem, kuri vēlēsies attīstīt savu interneta biznesu ar Dalder.lv sniegtajām priekšrocībām, būs pieejamas dažādas mārketinga aktivitātes, kā, piemēram, iespējas izveidot kolektīvās iepirkšanās akcijas, pakalpojumu vai preci pārdot kā dāvanu, dot īstermiņa atlaides. Šāda jauna veida pieeja pilnībā mainīs pakalpojuma vai preces pārdošanas veidu internetā. Augstākminētās iespējas ir maksas, taču vairākas reizes lētākas nekā citviet.

Lokalizācija

Lietotājiem, kuriem ir aktuāli sludinājumi Sludinājumi Jēkabpilī vai tās apkārtnē, nebūs jāšķirsta neskaitāmas lapas, kamēr tiek atsijāti ieraksti, kas attiecās uz citām pilsētām. Dalder.lv par pamatu izmantots sīki detalizēts administratīvais iedalījums – katram novadam, katram pagastam, katrai pilsētai – lielai vai mazai – ir savs sludinājumu dēlis. Sludinājumi Jēkabpilī, tāpat kā katrai republikas nozīmes pilsētai, portālā ir iedalīti pa rajoniem. Šāda pieeja saīsina vajadzīgās informācijas meklēšanas laiku, ievērojami ietaupot katra uzņēmēja naudu.

Informācijas kvalitāte un ilgtspējība

Atšķirībā no citiem portāliem, Dalder.lv sludinājumi saglabājas līdz tam brīdim, kad lietotājs izlemj par tā dzēšanu, un tā saturu ir iespējams pielāgot arī pēc publicēšanas.

Jebkurš sludinājums, kurš ir ievietots jaunākās paaudzes sludinājumu dēlī, ja vien lietotājs pats to neizdzēš, ir aktuāls un pieejams. Saglabājas arī visas mārketinga aktivitātes, kas ar to tiek veiktas un kas veicina preces vai pakalpojuma pārdošanu. To novērtēs ikviens, neatkarīgi no pārdošanas apjomiem.

Platforma piedāvā arī apjomīgas informācijas meklēšanas iespējas jeb filtrēšanu pēc preču un pakalpojumu īpašībām. Atrast vajadzīgo informāciju efektīvi un ātri pēc jau gataviem aprakstiem – tā ir viena no svarīgākajām portāla īpašībām. Iespēja saglabāt meklēšanas filtrus optimizēs meklēšanu ilgākā laika periodā.

Portāla veidotāji atzīmē, ka, pilnveidojot portāla funkcionalitāti, tiks ieviests Wikipedia līdzīgs princips – lietotāji paši varēs papildināt pārdodamās preces specifikāciju. Piemēram, automašīnas pārdevējam vairs nevajadzēs pašam lauzīt galvu par pareizas terminoloģijas izvēli.

Dalder.lv kā pamats biznesa mājaslapai

Jēkabpils ir valsts līmenī stratēģiski svarīga pilsēta – tajā krustojas Latvijas svarīgākās tranzīta dzelzceļa līnijas ar starptautisku nozīmi. Arī pēc platības tā ir astotā lielākā pilsēta valstī. Tas nozīmē, ka Jēkabpilij vienmēr būs svarīgi jauni, perspektīvi uzņēmēji, kas spēj iekļauties tirgus apritē, radīt jaunas darbavietas, piedāvāt plašu preču un pakalpojumu klāstu.

Lai jaunajiem uzņēmējiem būtu vieglāk popularizēt savu preci un pakalpojumu, vidējiem un maziem uzņēmumiem ir iespēja izveidot bezmaksas mājaslapu uz portāla bāzes. Platformā ir pieejama lietotāju savstarpējā sarakste jeb čats, un platformas mobilā versija tiek nepārtraukti pilnveidota.

Transakciju atsauksmes

Dalder.lv lietotājiem ir iespējams atstāt atsauksmes par uzņēmumiem, profesijām, precēm, pakalpojumiem, kā arī vienam par otru. Drīzā nākotnē tiks ieviestas transakciju atsauksmes, t.i. atstāt komentāru varēs tikai pēc darījuma slēgšanas. Šī iespēja būtiski paaugstina darījumu kvalitāti un atsauksmju ticamību, kā arī palīdzēs izvērtēt informāciju un pieņemt lēmumus.

Dalder.lv ir gadsimta solim atbilstoša e-reklāmas platforma – inovatīva, droša, vienkārša lietošanā, efektīva, digitāla. Tā pilnībā transformē Latvijas tirgu – jebkuri sludinājumi Jēkabpilī kļūst par daļu no lokāla piedāvājuma globālā mērogā.

Jēkabpils novada iedzīvotāji, reģistrējieties Dalder.lv un uzsāciet savu interneta biznesu bez maksas jau šodien! Pirmie 1000 lietotāji saņems EUR 50 portālā paredzēto maksas iespēju lietošanai.