2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils PMK tiekas Latvijas un Vācijas uzņēmumi, lai informētu par inovatīvām tehnoloģijām būvniecībā

Jēkabpils PMK tiekas Latvijas un Vācijas uzņēmumi, lai informētu par inovatīvām tehnoloģijām būvniecībā

Vakar un šodien Jēkabpilī norisinās nozīmīgs pasākums, kurā piedalās inovatīvais Vācijas uzņēmums “Cobiax” un Latvijas “Jējabpils PMK”, kā arī jaunuzņēmums, oficiālais “Cobiax” pārdošanas partneris Latvijā “JPMK Ekobetons”, liecina Jēkabpils PMK ieraksts sociālās vietnes facebook.com profilā.

SIA “Jēkabpils PMK” meitasuzņēmums Ekobetons.lv tiekas ar Heinze Cobiax pārstāvjiem no Vācijas, lai informētu par Cobiax tehnoloģijām būvniecībā gan nozares pārstāvjiem, gan RTU pasniedzējiem.

Būvniecības nozares uzņēmumu pārstāvji tiekas Jēkabpils būvfirmas telpās, lai pārspriestu inovatīvās “Cobiax” tehnoloģijas ieviešanas gaitu Latvijā, kas Latvijā parādījusies tikai nesen. Vācijas tirgū šī inovācija ir ieviesta jau kopš 2005. gada.

Uzņēmuma “JPMK Ekobetons” valdes loceklis Arnis Putniņš uzsver: “Šī vizīte ir īpaši nozīmīga un “Cobiax” inovatīvās tehnoloģijas pilnīga ieviešana Latvijā spēj satricināt tradicionālo būvniecības materiālu nozari.”

Īpašais būvniecības materiāls, vieglās tukšķermeņa formas no pārstrādātas plastmasas, aizstāj būvniecības nozarē tradicionāli izmantoto masīvo betonu pārseguma iekšpusē. Inovatīvās formas ietaupa ne tikai vērtīgos celtniecības materiālus un enerģiju, bet piedāvā daudz priekšrocību statikas jomā klientiem.

“Cobiax” uzņēmuma misija ir piedāvāt vislabāko pārseguma ražošanas metodi ilgtspēīgu būvkonstrukciju celtniecībai un kopš šī gada šī tehnoloģija ir pieejama arī Latvijā.

Biznesa pasākumā piedalās Vācu uzņēmuma pārstāvji Herr Dr.-Ing Karsten Pfeffe (uzņēmuma vadītājs), Herr M.Sc. Felix Nowak (biznesa attīstības vadītājs), kā arī Latvijas būvniecības uzņēmumu vadītāji, projektēšanas inženieri un citi interesenti.

Uzzināt vairāk par tehnoloģiju var oficiālajā Vācu partneru mājaslapā www.Cobiax.com vai Latvijas izplatītāju lapā www.Ekobetons.lv.

Avots: Jēkabpils PMK/Facebook.com
Foto: Jēkabpils PMK

Atstājiet komentāru