2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

No septembra par SIA ”JK namu pārvalde” rēķinu pastkastītē būs jāmaksā, elektroniski – bez maksas

No septembra par SIA ”JK namu pārvalde” rēķinu pastkastītē būs jāmaksā, elektroniski – bez maksas

Jēkabpiliešiem, kuri ikmēnesi savās pastkastītēs saņem papīrformāta rēķinus no SIA “JK namu pārvalde”, no septembra par to piegādi būs jāmaksā. Savukārt, ja klients vēlēsies, lai rēķinu piegādā elektroniski, šis pakalpojums būs bez maksas.

SIA “JK Namu pārvalde” sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece informē, ka izmaiņas reķinu saņemšanā saistītas Vispārīgās datu aizsardzības regulas ieviešanu Latvijā no 25.maija.

“Lai sagatavotu rēķinus atbilstoši datu aizsardzības prasībām, no 1.jūnija SIA JK Namu pārvalde klienti rēķinus savās pastkastītēs papīra formātā saņems tikai un vienīgi aizlīmētās aploksnēs. Minēto prasību izpildīšana rada papildus izdevumus, tāpēc no 1.septembra šāda rēķinu saņemšana būs maksas pakalpojums, un klientam katrs Namu pārvaldes papīra formātā sagatavots rēķins izmaksās 1,21 EUR (tajā skaitā PVN). Tādēļ aicinām izvērtēt iespēju mainīt rēķinu saņemšanas veidu, pārejot tikai uz elektroniskā rēķina saņemšanu e-pastā, kas tiks nodrošināta bez maksas,” stāsta Iveta Skolniece.

Viņa piebilst, lai rēķinu saņemtu elektroniski, māju, kuras apsaimnieko SIA “JK Namu pārvalde” iemītnieki aicināti pieteikumu (pieejams Namu pārvaldes mājaslapā www.jknp.lv sadaļā “Informācija”→ “Dokumenti lejupielādei”) sūtīt Namu pārvaldei uz e-pastu: info@jknp.lv. E-pastā jānorāda “Pieteikums elektroniskā rēķina saņemšanai”, kā arī šāda informācija: klients (vārds, uzvārds vai uzņēmums), adrese, līguma nr., e-pasts. Pieteikumu var iesniegt arī rakstveidā Namu pārvaldes klientu apkalpošanas centros.

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-6/6)

  • Anita
    02.07.2018 18:37
    Es jau sen atteicos no papīra formāta rēķiniem. Nāk tikai e-pastā un viss kārtībā.
  • Anita
    02.07.2018 18:37
    Ka tik pakasīties!
  • Chalis
    02.07.2018 18:37
    Kaut kāds dārgas aploksnes..
  • Anita
    02.07.2018 18:37
    Lai tad iemācās rēķinus taisīt nāk rēķini ar drukas kļūdām nevar daudzus vārdus izlasīt
  • nezinitis
    02.07.2018 18:37
    Bet rekina lapa ir noradits e-pasts norekini@jknp.lv
  • noskaties
    02.07.2018 18:37
    Kā es varu zināt rēķina, kuru vēl neesmu saņemis, numuru? vai korektāk nebūtu prasīt - abonenta kodu ? un vai vispār būs spēkā tāds elektroniski nosūtīts dokuments, kurš nav parakstīts? vai arī jāaizpilda, japaraksta, un tad jāieskenē, jāfotogrāfē, un tad jāsūta elektroniski? daudz nmeskadribu

Atstājiet komentāru