2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī noslēgusies apkures sezona

Jēkabpilī noslēgusies apkures sezona

Pirmdien, 16.aprīlī, Jēkabpils daudzdzīvokļu mājās, kuras apsaimnieko SIA “JK Namu pārvalde”, uzņēmums sāka apkures atslēgšanu, informēja SIA "JK Namu pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Skolniece.

SIA "JK Namu pārvalde" vadītājs Ainars Vasilis sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka līdz otrdienai siltumenerģijas padeve atslēgta visām uzņēmuma apsaimniekotajām daudzdzīvokļu mājām un līdz ar to apkures sezona Jēkabpilī ir beigusies.

Savukārt SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko sacīja, ka uzņēmuma visas katlumājas turpina darbu, lai ražotu siltumu karstā ūdens nodrošināšanai daudzdzīvokļu mājās. Tāpat arī apkures sezona vēl turpinās pilsētas bērnudārzos un skolās.

Jau ziņots, ka Jēkabpils namu pārvalde kopš 1991. gada veic vairāk nekā 220 namu apsaimniekošanu Jēkabpilī. Uzņēmums apkalpo vairāk nekā 7000 dzīvokļus un organizācijas. Darbības veidi: Namu un pieguļošās teritorijas apsaimniekošana; Ūdensvada, kanalizācijas un siltumapgādes sistēmu apkalpošana; Autotransports, metālapstrāde un galdniecība.

Uzņēmuma avārijas dienestu var sazvanīt pa tālruni: 652 32402 ; 29406016.  Jēkabpils iecirknis atrodas Andreja Pormaļa ielā 39,  Krustpils iecirknis - Kārļa Skaubīša ielā 20-2.

 

Saistīta ziņa:

Aleksandrs Karpenko: Šai apkures sezonai bija raksturīgas divas īpanības (AUDIO)

 

Atstājiet komentāru