2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

SIA “Jēkabpils siltums” vadībā paliek Aleksandrs Karpenko

SIA “Jēkabpils siltums” vadībā paliek Aleksandrs Karpenko

Jēkabpils mērs Raivis Ragainis finanšu komitejas sēdē informēja, ka vakar noslēdzies konkurss uz SIA “Jēkabpils siltums” valdes locekļa amatu un spēcīgākais pretendents bijis līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Aleksandrs Karpenko. Līdz ar to viņš arī nākamos piecus gadus vadīs Jēkabpils siltumtīklus.

Raivis Ragainis sarunā ar Radio1 sacīja, ka komisijai, kas uzklausījusi Aleksandra Karpenko prezentāciju par uzņēmuma attīstību, vērā ņemams fakts šķitis, ka viņa redzējumā ir sniegt iedzīvotājiem maksimāli kvalitatīvu pakalpojumu par iespējami zemāko cenu un turpmākajos gados, ja ne samazināt maksu par apkuri, tad vismaz, neraugoties uz dažādiem ārējiem apstākļiem un ietekmēm, saglabāt to līdzšinējā līmenī.

Jēkabpils mērs arī piebilda, ka jau pirms konkursa, iepazīstoties ar uzņēmuma darbu, Jēkabpils domes jaunajai vadībai bijis simpātisks Aleksandra Karpenko vadības stils un attieksme pret uzņēmuma plūsmu. Ragainis piebilda, lai arī Jēkabpilī šobrīd ir viena no dārgākajām apkurēm valstī, Aleksandrs Karpenko esot panācis, lai tā, ņemot vērā Jēkabpils situāciju, būtu pēc iespējas zemāka. Bez Karpenko centieniem jēkabpiliešiem viens megavats siltumenerģijas izmaksātu ap 70 eiro nevis 56,20 eiro, kā tas ir šobrīd.

Jau ziņots, ka Jēkabpils jaunievēlētās domes vadības stils paredz nepagarināt automātiski darba līgumus, beidzoties termiņam, bet gan rīkot konkursu uz konkrētā uzņēmuma vai iestādes vadītāja amata vietu. Tuvākajās laikā kļūs zināmi konkursa uz SIA “Vidusdaugavas SPAAO” valdes locekļa amata rezultāti. Tāpat arī vēstīts, ka ir izsludināts konkurss uz SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatu, jo līdzšinējam uzņēmuma vadītājam Elmāram Užulim decembrī beidzas līgums ar pašvaldību.

Foto: No Radio1.lv arhīva

Komentāri (0-6/6)

  • Ieva
    02.07.2018 18:35
    Aleksandrs ir ļoti pozitīvs, viens no godīgakajiem uzņēmuma vadītājiem, kam nerūp tikai sava kabata, bet tiek domāts par pilsētas iedzīvotājiem. Novēlu veiksmi nākamajos 5. vadības gados! Man patiess prieks ka vadība izvēlējās tieši viņu!!!
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Guest:
    vai par dziļo vādu nekas nav dzirdams/kas būs vadībā/

    Dziļajā vagā jau nekas nemainās,darboni meklē uz vidusdaugavas spaao locekļa vietu. Tur vēstures skolotājs ar pastnieku cīnoties.
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    vai par dziļo vādu nekas nav dzirdams/kas būs vadībā/
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    stabils vaditajs
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Piekrītu! Viņa vadībā rasts risinājums apkures maksas samazināšanai!!!!
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Lai strādā!Man nav iebildumu

Atstājiet komentāru