2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Bez maksas vedīs zaļos atkritumus no Jēkabpils pilsētas teritorijas

Bez maksas vedīs zaļos atkritumus no Jēkabpils pilsētas teritorijas

No 2.oktobra SIA “Jēkabpils pakalpojumi” piedāvās iedzīvotājiem un juridiskām personām jaunu pakalpojumu- bez maksas izvest zaļos atkritumus no Jēkabpils pilsētas teritorijas.

Lai saņemtu šādu pakalpojumu, iedzīvotājam jādodas uz SIA “Jēkabpils pakalpojumi”( Zemgales iela 24/1) un jāiemaksā 10 eiro drošības nauda par maisu, kurā būs jāievieto zaļā atkritumu masa. Kad maiss būs piepildīts, iedzīvotājam jāzvana uz SIA “Jēkabpils pakalpojumi” un jāziņo par gatavību nodot maisu izvešanai un nepieciešamības gadījumā pasūtīt papildus maisu. Kad maiss vairs nebūs nepieciešams, un tiks nodots SIA “Jēkabpils pakalpojumi” nesabojāts, iedzīvotājs varēs saņemt atpakaļ iemaksāto drošības naudu.

Lielajos maisos drīkst likt tikai un vienīgi zaļo masu - puķu lakstus, zāli, lapas, nelielus koku zarus, arī skaidas un līdzīgus atkritumus, bet nekādā gadījumā tos nevar piepildīt ar sadzīves atkritumiem - plastmasas pudelēm, stikla taru, šīferi, akmeņiem, būvgružiem, zemi, makulatūru, lielgabarīta atkritumiem utt. Ja tiks konstatēts, ka iedzīvotājs pie zaļās masas piejaucis klāt sadzīves atkritumus, tad SIA “Jēkabpils pakalpojumi” iedzīvotājam izrakstīs rēķinu, pieņemot, ka viss maiss ir ticis piepildīts ar sadzīves atkritumiem.

Ja rodas kādi jautājumi par pakalpojumu, lūdzu zvanīt pa tālruni: 65237660.

Elīna Serkova,

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru