2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Līdz jūnija beigām Viesturā ielā tiks izveidots tirdzniecības laukums

Līdz jūnija beigām Viesturā ielā tiks izveidots tirdzniecības laukums

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” saskaņā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības pasūtījumu ir uzsākuši labiekārtošanas darbus Viestura ielā 30C, lai izveidotu tirdzniecības laukumu “zaļajam” tirdziņam.

Lai tirdzniecības laukums būtu gana plašs un ērts gan tirgotājiem, gan apmeklētājiem, tika nozāģēts viens koks, pašlaik tiek veikta seguma sagatavošana, lai veiktu teritorijas bruģēšanu. Labiekārtošana saskaņā ar līgumu jāveic līdz 30.jūnijam.

Paredzēts, ka laukumā tiks izveidotas tirdzniecības vietas sešām vieglajām automašīnām, kā arī vairākas labiekārtotas vietas mājražojumu, ziedu un citu preču tirdzniecībai.

Lai veiktu tirdzniecību šajā laukumā, ir nepieciešama tirdzniecības atļauja, ko var saņemt Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā (Brīvības ielā 120), iesniedzot rakstisku iesniegumu un visus nepieciešamos dokumentus, kā arī samaksājot nodevu. Sīkāka informācija pieejama Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv sadaļā “Pakalpojumi” vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80205008, vai rakstot e-pastu uz vpa@jekabpils.lv.

Izmaksas tirdzniecības laukuma izveidei sastāda 8264,46 euro (bez PVN). 

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Komentāri (0-1/1)

  • Viktors
    02.07.2018 18:34
    Labiekārtot tirdzniecības laukumu vajag arī Rīgas ielā pie tilta, ar vienāda stila tirdzniecības vietām zem jumta, kā tirdzniecības lapenes izveidot. Un arī Jēkabpils tirgum ļooti ļooti ļooti nepieciešama rekonstrukcija. šķiet, ka nekur citur Latvijā nav tik arhaiska tirgus kā Jēkabpilī...

Atstājiet komentāru