2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

SIA “Jēkabpils autobusu parks” iegādājies 92 komplektus formas tērpus

SIA “Jēkabpils autobusu parks” iegādājies 92 komplektus formas tērpus

Kopš maija otrās puses daļa SIA “Jēkabpils autobus parks” šoferi reisos dodas jaunos vienota stila apģērbos jeb formas tērpos.

Sarunā ar Radio1.lv SIA “Jēkabpils autobusu parks” direktors Jānis Ščerbickis pastāstīja, ka uzņēmums ir iegādājies formas tērpus visiem šoferiem, kopumā 92 komplektus. Komplektā ietilpst – divi vasaras krekli ar īsām piedurknēm un vēsākam gadalaikam domātie krekli ar garām piedurknēm, kaklasaite un virsjaka. Uz visiem apģērbiem ir uzņēmuma logo ar lūša kontūras simbolu, uz virsjakas ir arī lūša attēls. Viena komplekta cena bez PVN ir 41,40 eiro. Par 92 šoferu formastērpu komplektiem uzņēmums kopumā samaksāja vairāk nekā 3 800 eiro bez PVN.

SIA “Jēkabpils autobusu parks” šoferiem, uzvarot iepirkuma konkursā, formastērpus šuva uzņēmums – SIA “Multimex”.

Jānis Ščerbickis sacīja, ka formas tērpi šūti atbilstoši standarta apģērbu izmēriem pēc autobusu parka pasūtījuma, taču saņemot formastērpus izrādījies, ka ne vieisiem tie der. Tāpēc formas tērpi nodoti SIA “Multimex” to labošanai, atbilstoši katra valkātāja individuālajām prasībām. Kolīdz šūšanas labošanas darbi būšot pabeigti, formas tērpu valkāšana Jēkabpils autobusa šoferiem drba laikā, sēdot pie stūres pielsētas un starppilsētu autobusiem, būs obligāta.

Dizains jaunajiem formas tērpiem tapis, apkopojot SIA “Jēkabpils autobusu parks” darbinieku idejas.

Saistīta ziņa: Jēkabpils autobusu parka šoferiem jaunas formas

Komentāri (0-1/1)

  • gints
    02.07.2018 18:34
    kautkadus kreklus var nopirkt algas pacelt nevar

Atstājiet komentāru