2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī šodien pirmo reizi notiks biznesa uzsācēju gadatirgus

Jēkabpilī šodien pirmo reizi notiks biznesa uzsācēju gadatirgus

11.maijā no plkst.10.30 līdz 13.30 Jēkabpilī, Krustpils pilī pirmo reizi norisināsies "Atbalsta gadatirgus biznesa uzsācējiem", portālu Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Tas būs bezmaksas informatīvs iedvesmas pasākums jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem. Pasākuma dalībnieki uzzinās koncentrētus piedāvājumus par visdažādākajiem atbalsta mehānismiem, ko sniedz ne tikai valsts, bet arī pašvaldības, bankas un nevalstiskās organizācijas, tai skaitā: kā piesaistīt finansējumu idejai, ko piedāvā biznesa inkubators un kā vienkārši reģistrēt uzņēmējdarbību.

Iedvesmai ar savu biznesa sākšanas pieredzi dalīsies veiksmīgi reģiona uzņēmēji. Aigars Nitišs, kurš pārstāv uzņēmumu SIA "Ošukalns", dalīsies pieredzē par to, kā savulaik "Ošukalns" darbu sāka kā neliela mežistrādes firma. Šodien kompānija nodarbina jau vairāk nekā 300 darbiniekus.

Savā pieredzē dalīsies arī Marika Rudzīte-Griķe, kura, hobiju pārvēršot par biznesu, vada ģimenes uzņēmumu "Ar Gaumi", kas piedāvā mājas tekstila izstrādājumus, un medicīnas centra Saule izpilddirektors Valdis Labinskis.

Vita Brakauska, kurai ir vairāk nekā desmit gadu pieredzi ikdienas darbā ar Latvijas radošajiem uzņēmumiem, dalīsies pieredzē kādas labas un pārbaudītas pieejas izmantojuši mazie uzņēmēji Latvijas reģionos, lai sekmīgi attīstītu uzņēmējdarbību.

Pasākumā individuālas konsultācijas sniegs arī Attīstības finanšu institūcijas "Altum", Jēkabpils pilsētas pašvaldības, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Lauku atbalsta dienesta, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra, "SEB", "Citadele", "Swedbank" , Mācību centra "Buts", Zemgales uzņēmējdarbības centra un Jēkabpils uzņēmēju biedrības pārstāvji.

Atbalsta gadatirgus biznesa uzsācējiem rīko "Altum", sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību un uzņēmējiem.

Atstājiet komentāru