2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SIA „Ošukalns” saņem labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu

SIA „Ošukalns” saņem labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu

Pasniegti labklājības ministra atzinības raksti kokrūpniecības nozarei par sadarbību darba vides sakārtošanā un nodarbinātības veicināšanā
14. janvārī Mežotnes pilī labklājības ministrs Jānis Reirs sumināja un pasniedza atzinības rakstus par pozitīvo līdzšinējo sadarbību, darba vides uzlabošanu un nodarbinātības veicināšanu Latvijas kokrūpniecības nozares pārstāvjiem.

„Nodarbinātības veicināšanā svarīga ir gan mērķtiecīgs un izsvērts atbalsts no valsts puses, gan atsaucība, izpratne un vēlme līdzdarboties un iesaistīties no nozares. Kopš Latvijas neatkarības atgūšanas kokrūpniecība ir bijusi viena no nozīmīgākajām tautsaimniecības nozarēm, tāpēc īpašs gandarījums, ka uzņēmumi izvēlas sociāli atbildīgu uzņēmējdarbību, rūpējoties par savu darbinieku darba drošību, kā arī aktīvi iesaistot nodarbinātības programmās dažāda vecuma sabiedrību,” uzsver labklājības ministrs Jānis Reirs.

AS "Latvijas Finieris" saņēma labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu par pozitīvo sadarbību un nodarbinātības veicināšanu kā lielākais valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu veicējs kokrūpniecības nozarē 2016.gadā.

SIA „Ošukalns” saņēma labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu par atsaucību un pozitīvo sadarbību jauniešu nodarbinātības veicināšanā projekta "Pirmā darba pieredze jaunietim" ietvaros.

SIA „Verems RSEZ” saņēma labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu par atsaucību, iesaistīšanos un veiksmīgu sadarbību skolēnu nodarbinātības veicināšanā vasaras brīvlaikā.

SIA „Kurekss” saņēma labklājības ministra Jāņa Reira atzinības rakstu par centību un pozitīviem rezultātiem darba vides un drošības uzlabošanā.

Informāciju sagatavoja: Aija Bukova-Žideļūna
labklājības ministra preses sekretāre

Komentāri (0-1/1)

  • asfasd
    02.07.2018 18:33
    pilnīgas muļķības, pie viņiem pat praksi pa profesijai nevar sarunāt, kāda jauniešu nodarbinātība
    kur konkrēti fakti?

Atstājiet komentāru