2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Kokaudzētavā “Meža Rasas” - visiem stādiem 30 atlaide

Kokaudzētavā “Meža Rasas” - visiem stādiem 30 atlaide

Lai pavasarī viss plauktu un ziedētu, čakli jāstrādā rudenī. Oktobra sākums vēl ir pēdējais laiks, kad stādīt ziemcietes, skujkokus, dekoratīvos krūmus un augļu kokus. Ja neesat vēl paguvuši tos iegādāties, tad lieliska iespēja ir atlaižu dienas kokaudzētavā “Meža Rasas”, kas norisināsies nedēļas nogalē 7., 8. un 9.oktobrī. Visiem stādiem būs 30% atlaide.

 Kokaudzētavas “Meža Rasas” īpašniece Aija Ozoliņa stāsta, ka pārdošanā ir visdažādākās ziemcietes, ziedoši un dekoratīvie krūmi, kā arī ēdamie pīlādži. Augu klāstu papildina arī neatradicionālas ēdamas lietas, piemēram, irbenes, sausserži, melnais plūškoks un neskaitāmi citi stādi. Sevišķi skaistas ir skarainās un kokveida hortenzijas, kas zied līdz vēlam rudenim un zieda forma ir līdzinās ceriņa ziedam. Hortenzijas nopērkamas dažādās krāsās – ar baltiem, zaļganbaltiem un sārtiem ziediem. “Mežarasās” pārdošanā ir ap 10 šķirņu skaraino hortenziju un trīs veida koka hortenziju.

 Kokaudzētava „Meža Rasas” ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar stādu audzēšanu, pavairošanu un izplatīšanu jau no 1999. gada. Kokaudzētava ir specializējusies dekoratīvo stādu audzēšanā, piemēram, – tūjas, kadiķi, klinšrozītes, veigēlas, hortenzijas, spirejas. Stādaudzētavas lepnums ir potēti lapu un skuju koki – nokarenie bērzi, akācijas, pīlādži, pūpoli, ābeles, lapegles. Kā retumu var pieminēt formētus skuju kokus – bonsai. “Meža Rasās” ir iespējams iegādāties sev vēlamo no vairāk kā 600 augu stādu klāsta.

 Aija Ozoliņa norāda, ka kokaudzētava seko līdzi visiem nozares tirgus jaunumiem un modes tendencēm, cenšoties pēc iespējas vairāk audzēt visu, kas interesē un ko vēlas iegādāties pircēji. Ik gadu sortiments tiek papildināts, veicot jaunu šķirņu pārbaudi, atlasi un pavairošanu.

 „Meža Rasas” atrodas Krustpils novada, Vīpes pagastā. Starp Rēzeknes un Daugavpils šosejām. 80 km no Daugavpils, 80 km no Rēzeknes, 80 km no Madonas, 160 km no Rīgas.

Aija Ozoliņa ar lepnumu piebilst, ka pie kokaudzētavas ir izveidots dendrārijs jeb paraug-dārzs un dažādi stādījumi, piedāvājot ikvienam apskatīt dekoratīvos augus jau pieaugušā izmērā, kā arī smelties idejas sava dārza veidošanā.

Nedēļas nogalē 7., 8. un 9. oktobrī “Meža Rasas” būs atvērtas no pulksten 8.00-19.00. Kontakttālruņi - 29416041 vai 26331718. Visas trīs dienas visiem stādiem – 30% atlaide!

Skarainā hortenzija Grandiflora ikdienas cena 5.50 Eur, Stādu dienu cena - 3,85 Eur.

Rietumu tūja Brabant ikdienas cena 3 Eur, Stādu dienu cena - 2,10 Eur. 

Dažādu šķirņu Klinšrozītes un Spirejas ikdienas cena 3,50 Eur, Stādu dienu cena - 2,45 Eur

Nokarenā Lapegle Pendula (Potcelma augstums 2-2.5 m) ikdienas cena 45 Eur, Stādu dienas cena - 31,50 Eur

Vairāk informācijas www.mezarasas.lv

 



Atstājiet komentāru