2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jaunos uzņēmējus aicina pieteikties uz tikšanos ar biznesa eņģeļiem

Jaunos uzņēmējus aicina pieteikties uz tikšanos ar biznesa eņģeļiem

Biedrība "Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls" 23.jūlijā organizēs investīciju sesiju, kurā klātienē tiksies biedrības biedri-biznesa eņģeļi ar jaunajiem uzņēmējiem, kuriem tiks dota iespēja prezentēt savus projektus un pretendēt uz investīcijām.

 

Jauno projektu vadītāji aicināti līdz jūnija beigām pieteikties uz jūlija investīciju sesiju.

 

Mājaslapā "www.latban.lv" ir atrodama pieteikuma anketa, kas veidota starptautiskajā privāto investoru platformā "Gust", kurā paveras plašākas iespējas investoru meklēšanā, informē biedrības izpilddirektore Ieva Melbārde.

 

Pieteikties var dažādu jomu un nozaru pārstāvji. Pieteikumi tiek pieņemti gan latviešu, gan angļu valodā. Visi pieteikuma iesniedzēji tiks aicināti uz atlases posmu klātienē. Papildus atlases posmam klātienē iesniegtos projektus vērtēs investori datubāzē "Gust".

 

Seši labākie projektu vadītāji tiks aicināti uz tikšanos ar investoriem klātienē investīciju sesijā. Savukārt projekti, kuri nekvalificēsies uz investīciju sesiju, tiks saglabāti datubāzē, kas būs pieejama biedrības biedriem-investoriem, kuri intereses gadījumā varēs sazināties ar jaunajiem uzņēmējiem individuāli.

 

Līdz šim investīcijas saņēmuši deviņi projekti dažādās nozarēs, bet ar vairākiem projektu vadītājiem notiek sarunas par iespējamām investīcijām.

 

Biedrība "Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls" dibināta 2014.gada aprīlī ar mērķi paplašināt un attīstīt biznesa eņģeļu tīklu Latvijā, kā arī atbalstīt jaunus daudzsološus projektus. Pašlaik biedrībā darbojas vairāk nekā 40 investori.

 

Biznesa eņģelis ir privātais investors, kurš guvis pieredzi uzņēmējdarbībā un investē līdzekļus iesācējuzņēmējdarbības projektos.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru