2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Jēkabpils uzņēmējus uz tikšanos aicina Eiropas Biznesa atbalsta tīkla pārstāvji

Jēkabpils uzņēmējus uz tikšanos aicina Eiropas Biznesa atbalsta tīkla pārstāvji

2.jūnijā, plkst.10:00 Jēkabpils pilsētas pašvaldības Domes sēžu zālē, Brīvības ielā 120 notiks tikšanās ar speciālistiem no Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN). Tīkls nodarbojas ar eksporta veicināšanu un sniedz konsultācijas uzņēmējiem.  Uztikšanos ar speciālistiem aicināti Jēkabpils un apkārtnes uzņēmēji, kas interesējas par eksporta iespējām un dalību LIAA organizētajās uzņēmēju biznesa misijās.

 


Iestādi pārstāvēs speciālisti likumdošanas un standartizācijas jautājumos, izejošo uzņēmēju biznesa misiju uz ārvalstīm organizators, kā arī speciālists, kas strādā ar biznesa sadarbības datu bāzes uzturēšanu un uzņēmumu sadarbības piedāvājumu sagatavošanu.

 


Klātesošie tiks iepazīstināti ar bezmaksas pakalpojumiem, ko piedāvā iestāde, kā arī varēs paust savu viedokli par aktuālākajiem mērķa tirgiem.
Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (Enterprise Europe Network) savu darbību Latvijā uzsāka 2008. gada 29. februārī un apvieno līdz šim atsevišķi pastāvējušo Eiropas Informācijas centru Rīgā, kas darbojās kopš 1997. gada kā viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) struktūrvienībām un Inovāciju Rosināšanas centru, kas darbojās Latvijas Tehnoloģiskā centra (LTC) paspārnē.

 


Eiropas Biznesa tīkls ir lielākais uzņēmējdarbības un inovācijas atbalsta kontaktpunktu tīkls, kas sniedz praktisku informāciju uz specifiskiem jautājumiem ES uzņēmējiem par ES lietām, īpaši izceļot mazos un vidējos uzņēmējus.

 


Tīklā ir apvienotas un koordinēti darbojas aptuveni 600 partnerorganizāciju, kurās nodarbināti ap 4000 speciālistu, lai veicinātu ES uzņēmējdarbību.

 

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Komentāri (0-1/1)

  • Cityfinances
    02.07.2018 18:34
    Kredīts uzņēmumiem uz ļoti izdevīgiem noteikumiem, piesakies jau tūlīt un piesaisti naudu! Vairāk info: cityfinances.lv/kredits-uznemumiem/

Atstājiet komentāru