2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpilī uz rekonstrukcijas laiku slēdz tirdzniecības centru "Jēkabpils centrs"

Jēkabpilī uz rekonstrukcijas laiku slēdz tirdzniecības centru "Jēkabpils centrs"

Saistībā ar rekonstrukcijas 2.kārtu Jēkabpilī no šodienas tiek slēgti tirdzniecības centra "Jēkabpils centrs" veikali, izņemot "Rimi", kurš savu darbību pārtrauks 5.janvārī.
 
 
Portālu Radio1.lv jau iepriekš informēja  tirdzniecības centra apsaimniekotājas SIA "Marno J" mārketinga speciāliste Evija Spruksta-Meroža, ka tirdzniecības centra rekonstrukcijas 2.kārta paredz jaunuzceltās piebūves pievienošanu tirdzniecības centra ēkai un izmaiņu ieviešanu tagadējā telpu plānojumā.
 
 
"Jēkabpils centrā" darbojās vairāk kā 40 dažādi veikali un līdztekus plaši iecienītiem zīmoliem vietu atraduši arī vietējie uzņēmēji. Ik gadu tirdzniecības centrs tiek apmeklēts vairāk nekā 1 miljons reižu.
 
 
Rekonstrukcijas gaitā tirdzniecības centra "Jēkabpils centrs" telpas paplašināsies par 1271 kvadrātmetru, un 2015.gada pavasarī durvis vērs jauns, mūsdienīgs tirdzniecības centrs ar kopējo platību 7276 kvadrātmetri. Ierasto un iemīļoto veikalu rindas papildinās jauni - Latvijā pazīstami, taču Jēkabpilī līdz šim nepārstāvēti - zīmoli.
 
 
Prognozēts, ka rekonstrukcijas 2.kārtas darbi tiks paveikti trīs mēnešu laikā.

Komentāri (0-2/2)

  • randoms
    02.07.2018 18:21
    Tracina, šādi intrigu vērpēji. Tagād pie katras jaunbūves vai renovācijas tiks piesaukta Maksima! Šī ir pilnīgi cita tipa konstrukcija ar "vieglo" jumtu
  • ???
    02.07.2018 18:21
    Sapļečkās,salipinās,bet ,cik tas būs drošs?Vai nebūs kārtējā Maksima?

Atstājiet komentāru