2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Nākamnedēļ būs vasarīgi silts laiks

Nākamnedēļ būs vasarīgi silts laiks

Nedēļas nogalē laiks Latvijā kļūs mazliet siltāks, bieži spīdēs saule, bet nākamnedēļ valdīs stabils siltums, turklāt gaisa temperatūrai būs tendence paaugstināties, liecina prognozes.
Piektdien starp mākoņiem bieži uzspīdēs saule, bet pēcpusdienā un vakarpusē vietām Kurzemē, Zemgalē, Rīgas apkaimē un Vidzemes rietumos gaidāms neliels lietus, iespējams arī negaiss. Temperatūra pakāpsies līdz +16..+20 grādiem, vietām piekrastē ap +14 grādiem.

Arī sestdien laiks būs līdzīgs - gan naktī, gan dienā vietām valsts rietumu un centrālajā daļā iespējams neliels lietus ar negaisu. Temperatūra naktī +5..+10, piekrastē līdz +14 grādiem, dienā - +16..+21 grāds. Pūtīs lēns vējš, tādēļ naktī un no rīta daudzviet var veidoties migla.

Svētdiena būs pārsvarā saulaina, lai gan atsevišķi gubu mākoņi vietām var atnest īslaicīgu lietusgāzi, tomēr lietus skars pavisam nelielu teritoriju. Naktī un no rīta atkal daudzviet migla, jo pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī ap +6..+11 grādiem, dienā - +19..+24 grādi.

Nākamās nedēļas sākumā laiks saglabāsies vasarīgi silts un saulains, taču katru dienu gaidāmas arī īslaicīgas pērkona lietusgāzes. Līdz nedēļas vidum gaisa temperatūra naktīs pārsvarā +7..+14 grādu robežās, bet dienās +19..+24 grādi, savukārt no ceturtdienas, visticamāk, kļūs karstāks un nākamajā nedēļas nogalē temperatūra būs tuvu +30 grādu atzīmei.

Atstājiet komentāru