2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī nedēļas pirmajā pusē līs, saule un siltums atgriezīsies brīvdienās

Jēkabpilī nedēļas pirmajā pusē līs, saule un siltums atgriezīsies brīvdienās

Šīs nedēļas pirmā puse Jēkabpilī būs pavēsa un lietaina. Pirmdien visu dienu laiks būs apmācies un līs, vējš pūš no austrumiem – dienvidaustrumiem ar ātrumu 1 – 3 metri sekundē. Gaisa temperatūra visu dienu nemainīga - +9 līdz +10 grādu.

 

Līdzīgi laikapstākļi Jēkabpilī un apkaimē gaidāmi arī nākamajās divās dienās. Otrdien būs mākoņains, gaidāms neliels lietus, bet dažbrīd starp mākoņiem uzspīdēs arī saule. Vēja virziens būs mainīgs, dienas pirmajāa pusē tas pūtīs no rietumiem – ziemeļrietumiem ar ātrumu 1 līdz 3 metri sekundē, dienas otrajā pusē tas iegriezīsies no dienvidrietumiem. Giasa temperatūra rīta pusē būs +8 līdz +10 grādu, bet dienas gaitā var paaugstināties līdz +14 grādiem.

 

Arī trešdien  gaidāms apmācies laiks un neliels lietus, bet vakarpusē vējam iegriežoties no ziemeļiem, uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra būs no +8 grādiem rīta pusē līdz +12 vai pat +15 grādiem pievakarē.

 

Ceturtdien gaidāms skaidrs, saulaains laiks, pūtīs lēns ziemeļu vējš, gaisa temperatūra no +11 grādiem rīta pusē līdz +17 grādiem pēcpusdienā. Arī piektdien būss saulains laiks, vējš pūtīs no ziemeļaustrumiem, gaisa temperatūra no +10 līdz +16 grādiem.

 

Sestdien no rīta un dienas laikā gaidāms skaidrs laiks un gaisa tepmeratūra paaugstināsies līdz +21 grādam, bet vakarā debesis var apmākties un nedaudz uzlīs. Svētdien kļūs vēl siltāks un, saglaabājoties saulaainam laikam, gaisa temperatūra pakāpsies no +18 līdz +23 grādiem, vakarā gan var nedaudz uzlīt.

Atstājiet komentāru