2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Aicina uz talkošanu Meža parkā!

Aicina uz talkošanu Meža parkā!

Biedrība „Vides iniciatīvu centrs” uzsākusi projekta „Jēkabpils un apkārtējo novadu sabiedrības saliedēšana un iesaistīšana brīvprātīgo darbā, sakopjot apkārtējo vidi, veidojot tās ilgtspēju un pielāgojot to sabiedrības vajadzībām” realizēšanu.  
 
Aicinām Jūs uz aktivitāti – vides sakopšanas talku Meža parkā pie Radžu ūdenskrātuves - šo sestdien, 28. septembrī plkst. 10.00. Pulcēšanās - centrālajā stāvvietā. Kopīgi 2-3 stundas brīvprātīgi pastrādāsim, bet pēc talkošanas - silta zupa!
 
Projektā divarpus gadu garumā plānots kopt un labiekārtot Jēkabpils Mežaparku, izvietojot tur āra trenažierus, izveidojot nūjošanas takas, nelielu bmx trasi, kā arī izvietot norādes un  soliņus. Līdz šā gada beigām plānota viena vides sakopšanas talka, ievaddiskusija par projekta aktivitātēm, pieredzes apmaiņas gūšana, kā arī skiču projekta izgatavošana plānoto objektu izvietošanai.
 
Projekta garumā plānots iesaistīt dažāda vecuma brīvprātīgos, lai aktivizētu pilsonisko sabiedrību, nodrošinātu viedokļu apmaiņu, kā arī iesaistītu sabiedrības locekļus apkārtējās vides sakopšanā un labiekārtošanā, padarot to ērtu un izmantojumu dažādām sabiedrības grupām.
 
Biedrības „Vides iniciatīvu centrs” projekts „Jēkabpils un apkārtējo novadu sabiedrības saliedēšana un iesaistīšana brīvprātīgo darbā, sakopjot apkārtējo vidi, veidojot tās ilgtspēju un pielāgojot to sabiedrības vajadzībām” (Līg.ident.nr.2012.EEZ/DAP/MIC/157/6/Z/069/2013) ir guvis atbalstu Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta (EEZ FI) programmā „NVO fonds” apakšprogrammā „Nevalstisko organizāciju darbības atbalsta programma”, tā īstenošana periods ir no 29.07.2013. – 31.12.2015 un programmas līdzfinansējums divarpus gadu garumā ir 31 456,40 lati.  
 
Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.
 
Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.
 
Liāna Pudule-Indāne,
projekta vadītāja

Komentāri (0-1/1)

  • znots
    02.07.2018 18:15
    Ja zupa būs soļanka, tad es piedalos.

Atstājiet komentāru