2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpiliešiem lieliska spēle un uzvara pār „BJBS Rīga-A. Kraukļa VEF” basketbolistiem

Jēkabpiliešiem lieliska spēle un uzvara pār „BJBS Rīga-A. Kraukļa VEF” basketbolistiem

Piektdienas, 25. februāra, vakarā BK „Jēkabpils” Jēkabpils sporta hallē ar 102:65 pieveica „BJBS Rīga/A. Kraukļa VEF” basketbolistus un izcīnīja 12. uzvaru „Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 18 punktiem bija Lauris Bērziņš, informē BK Jēkabpils sabiedriskās attiecības.

„Lūšiem” šoreiz spēle gāja no rokas. Pirmajā ceturtdaļā dzelžaino aizsardzību pretinieku spēja pārvarēt vien pāris reizes un guva tikai piecus punktus (25:5). Lai gan otrajā ceturtdaļā mājiniekiem parādījās pašapmierinātība un pārsvars vairs neauga, spēles otrajā pusē jēkabpilieši atkal atguva sportisko niknumu un nodemonstrēja savu pārsvaru, uzvarot ar 37 punktiem – 102:65. 

Visvairāk – 18 punktus sakrāja Lauris Bērziņš, 17 punktus un astoņas atlēkušās bumbas uzvaras bilancei pievienoja Jurijs Aleksejevs. 10 vai vairāk punktus guva arī Roberts Mednis, Rihards Strauts, Sandis Bēts un Artis Arnītis. 

BK „Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš šoreiz atzinīgi novērtēja savas komandas sniegumu: „Man patika šodienas spēle, patika pašatdeve laukumā. Ja otrajā ceturtdaļā atkal ieslēdzās „vecā dziesma” – aizgājām vadībā un atslābinājāmies, tad otrajā puslaikā visi cīnījās, un tas ir baigais pluss! Mēs turpinām meklēt savu spēles zīmējumu, un šodien jau tas sāka parādīties – otrajā puslaikā bumba labi kustējās, bija laba rotācija, paaugstinājās precizitāte metieniem no perimetra, bija rūpīgāka attieksme pret bumbu, samazinājās kļūdas. Vēl jāuzlabo ātrais uzbrukums, un tad jau būs labi! Paldies līdzjutējiem par atbalstu! Gaidīsim uz nākamajām spēlēm vēl kuplākā pulkā!”

„Ramirent” NBL, 25.02.2022., Jēkabpils sporta halle
BK „Jēkabpils” – „BJBS Rīga/A. Kraukļa VEF” 102:65  (25:5, 19:18, 32:17, 26:25)
BK „Jēkabpils”: Bērziņš 18, Aleksejevs 17 (8ab), Mednis 12, Bēts 11, Strauts 11, Arnītis 10 (7ab), Sokolovs 8 (6rp), Ermansons 8, Vīņauds 4 (8ab), Večens 3 (8rp).

BK „Jēkabpils” aizvadītajās 14 spēlēs ir guvusi duci uzvaru. Nākamo spēli „lūši” aizvadīs pirmdien, 28. februārī izbraukumā pret „RSU/VEF Rīga”. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Komentāri (0-1/1)

  • Fans
    26.02.2022 09:51
    Vai tas ir normāli, ka viens piedzēries tēviņš plātās pa priekš?. Kas atbild par kārtību hallē? Pagājušajā spēlē divi tēviņi turpat tribīnēs dzēra šņabi no pudeles atklāti. Tik daudz jauniešu tribīnēs....

Atstājiet komentāru