2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

BK „Jēkabpils” turpina uzvaru sēriju

BK „Jēkabpils” turpina uzvaru sēriju

Pie 11. uzvaras „Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā piektdien, 18. februārī, Jēkabpils sporta hallē tika BK „Jēkabpils”, kas ar 75:61 pieveica „BK Ogre/BS Ogre” basketbolistus. Ar gūtajiem 14 punktiem savas komandas panākumu sekmēja Lauris Bērziņš, informē BK Jēkabpils sabiedriskās attiecības.

Lai gan pretiniekos bija komanda, kas sezonā līdz šim izcīnījusi tikai vienu uzvaru (bet pret „Gulbenes Bukiem/BJSS”), spēle mājiniekiem nemaz tik viegli nevedās. Sākumā ogrēnieši izvirzījās vadībā ar sešiem punktiem (3:9), bet tālāk gan „lūši” paveica tieši tik, lai lielākoties atrastos pāris punktus priekšā pretiniekiem. 

Tuvojoties spēles izskaņai, „lūšiem” tomēr izdevās iekrāt pārliecinošāku pārsvaru, un cīņa noslēdzās ar rezultātu 75:61, ļaujot jēkabpiliešiem izbaudīt uzvaras prieku jau septīto reizi pēc kārtas.

Rezultatīvākais ar 14 punktiem uzvarētāju rindās bija Lauris Bērziņš, 11 punktus guva Jurijs Aleksejevs, 10 punktus pievienoja Rihards Strauts, bet ar deviņiem punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un septiņām bumbām zem groziem izcēlās Kārlis Večens. 

BK „Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš pēc spēles atzina, ka vēlas savos spēlētājos redzēt vairāk azarta un cīņasspara: „Mēs ar tādu pusspēku visu laiku spēlējām. Protams, ka labāk ir neglīta uzvara, nekā skaists zaudējums, bet izslēgšanas spēles ir pavisam tuvu, un pēc šī vakara atkal ir viela pārdomām...”

„Ramirent” NBL, 18.02.2022., Jēkabpils sporta halle
BK „Jēkabpils” – „BK Ogre/BS Ogre” 75:61  (17:16, 22:21, 18:15, 18:9)
BK „Jēkabpils”: Bērziņš 14, Aleksejevs 11, Strauts 10, Večens 9 (11rp, 7ab), Sokolovs 8, Ermansons 8, Arnītis 6, Vīņauds 5, Mednis 4, Ivanovs.

BK „Jēkabpils” ir aizvadījusi 13 spēles un pirmā Austrumu konferencē izcīnījusi 11 uzvaras. Labāka bilance pagaidām ir tikai „Gulbenes Bukiem/BJSS”, kas 11 spēlēs ir piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu.

Arī nākamā BK „Jēkabpils” spēle notiks Jēkabpils sporta hallē – nākampiektdien, 25. februārī, plkst. 20.00 pret „BJBS Rīga/A. Kraukļa VEF”. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru