2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

“Lūši” Užavas kausā uzņems viesus no Līvāniem

“Lūši” Užavas kausā uzņems viesus no Līvāniem

Latvijas Basketbola Užavas kausa trešās kārtas otro savstarpējo spēli piektdien, 26. novembrī aizvadīs BK “Jēkabpils” un BK “Līvāni” komandas. Šoreiz cīņa notiks “lūšu” mājās - Jēkabpils sporta hallē. Sākums - plkst 19.00. 

Basketbolu varēs vērot klātienē, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kā arī tiešraidē Latvijas Basketbola savienības Youtube kontā. 

Pirmajā Užavas kausa spēlē, ko abas kaimiņkomandas aizvadīja pagājušajā piektdienā, 19. novembrī, divu punktu handikapu ieguva “lūši” (80:78). Bet tā kā uzvarētājs tiek noteiks divu spēļu summā, tad visi izšķirošie notikumi risināsies tieši šajā piektdienā Jēkabpilī. Kuram izdosies gūt vairāk punktu un iekļūt kausa izcīņas nākamajā kārtā?

Līvāniešiem jau pirmajā mačā vairs palīdzēt nevarēja Renārs Magone, kas atgriezies BK “Ogre” rindās, savukārt jēkabpiliešiem uz soliņa, ārstējot traumu, palicis viens no komandas līderiem Jurijs Aleksejevs. Vērtējot gan Nacionālo Basketbola līgu, gan aizvadīto kausa spēli, rezultatīvākie punktu guvēji jēkabpilieši vidū ir Mārtiņš Vīņauds, Sandis Bēts un Mikus Sokolovs, zem groziem vissekmīgāk cīnās Mārtiņš Vīņauds un Kārlis Večens, kurš arī vislabāk apgādā komandas biedrus ar rezultatīvām piespēlēm.

Līvāniešu šī brīža sastāvā trāpīgākais punktu guvējs ir Toms Liepiņš un Raimonds Pabrieža, zem groziem izteikts līderis vēl nav vērojams, bet par rezultatīvām piespēlēm gādā Daumants Pabrieža. 

Lai izjustu mājas sienu palīdzību, atbalsts “lūšiem” būs ļoti nepieciešams, tāpēc aicinām līdzjutējus piektdien ierasties Jēkabpils sporta hallē un sniegt savu artavu uzvaras kaldināšanā!

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Avots un foto: BK “Jēkabpils”

Atstājiet komentāru