2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

BK “Jēkabpils” ar plus 38 apbēdina “VEF BA Valkā” basketbolistus

BK “Jēkabpils” ar plus 38 apbēdina “VEF BA Valkā” basketbolistus

Basketbola cīņas “Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā (NBL) turpinās, un piektdienas, 15. oktobra vakarā, izbraukumā Valkā par trešo uzvaru šajā sezonā cīnījās BK “Jēkabpils” komanda. “Lūši” savu uzdevumu izpildīja un pieveica “VEF BA Valkā” ar rezultātu 98:60. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar lielisku precizitāti un 29 punktiem bija Mārtiņš Vīņauds, informē BK Jēkabpils sabiedriskās attiecības.
 
Ja vēl pirmajā ceturtdaļā mājinieki izrādīja pretsparu un vienu brīdi pat izvirzījās vadībā (12:14), tad otrajā ceturtdaļā “lūši” nodemonstrēja, ka pret viņu pieredzi ieročus būs grūti atrast. Puslaika pārtraukumā jēkabpilieši devās jau ar 17 punktu pārsvaru (46:29), bet maču noslēdza ar +38 (98:60).
 
Visvairāk – 29 punktus – “lūšu” rindās guva Mārtiņš Vīņauds, 15 punktus pievienoja Roberts Mednis, bet 14 – Sandis Bēts.
 
BK “Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš bija gandarīts par uzvaru un uzsvēra, ka noteicošā bija pieredze, cīņasspars un azarts: “Pretī bija stipri gados jaunāka komanda, tāpēc mūsu pieredze bija noteicošā. Džeki ir malači, jo cīnījās, un tas šobrīd ir pats nozīmīgākais. Taktiskās lietas nāks ar laiku, bet šobrīd svarīgākais ir cīņasspars un azarts, kas mums pagaidām sniedz arī rezultātu. Skaidrs, ka ir vēl daudzas lietas, kas jāuzlabo līdz [Latvijas] kausa spēlēm, un cerams, mums tas arī izdosies. Man prieks, ka ir atgriezušies abi mūsu garie “torņi”. Protams, Jurijam [Aleksejevam] paies vēl kādas pāris spēles, kamēr viņš atgriezīsies savā normālajā fiziskajā formā, trauma viņam nedaudz patraucēja sezonas sākumu. Nākamo spēli aizvadīsim savā laukumā, tāpēc nākampiektdien ļoti gaidīsim mūsu līdzjutējus Jēkabpils sporta hallē!
 
“Ramirent” NBL, Valkas sporta halle, 15.10.2021.
BK “Jēkabpils” – “VEF BA Valkā” 98:60 (19:16, 27:13, 25:11, 27:20)
BK “Jēkabpils”: Vīņauds 29 (2p – 9/10), Mednis 15 (2p – 7/10), Bēts 14, Aleksejevs 11 (7ab), Sokolovs 8, Večens 7 (7rp), Ermansons 5, Bērziņš 5, Strauts 2, Ivanovs 2.
 
Piektdien, 22. oktobrī, plkst. 19.00 Jēkabpils sporta hallē notiks nākamā “lūšu” spēle, kurā jēkabpilieši uzņems “BA Turība” komandu. Pasākums līdzjutējiem tiks īstenots epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā” – uz spēli varēs ierasties skatītāji ar derīgu sadarbspējīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu. Ieeja ar testiem un bērniem bez sertifikātiem nav atļauta. Pie ieejas hallē būs jāuzrāda gan sertifikāts, gan personu apliecinošs dokuments. Ieeja – bez maksas.
 
BK “Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA “Pata”, SIA “Jēkabpils PMK”, SIA “Mikor”, SIA “Astarte-Nafta”, SIA “Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, “Drukas Nams”, “Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru