2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

BK „Jēkabpils” aicina uz „Basketbola dienu”

Piektdiena, 28. februāris Jēkabpilī būs „Basketbola diena”,  un tajā basketbola klubs „Jēkabpils” saviem līdzjutējiem un citiem pilsētniekiem piedāvās vairākas aktivitātes. Pa dienu Jēkabpils sporta namā uz aizraujošām rotaļām pulcēsies Jēkabpils pirmklasnieki, vakarā uz tikšanos tiks aicināti kluba līdzjutēji, bet plkst. 20.00 notiks „Ramirent” LBL2 spēle, kurā „lūši” pret „Ezerzemes/Rēzeknes” komandu cīnīsies par savu 17. uzvaru sezonā.

Tūlīt pēc mācību stundu beigām vairāk nekā 100 Jēkabpils pirmklasnieki dosies uz Jēkabpils sporta namu, kur tos sagaidīs BK „Jēkabpils” basketbolisti. Aktivitātes vadīs atraktīvais un vienmēr pozitīvais basketbolists Mikus Sokolovs. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Jēkabpils sporta skolu, un tā mērķis ir pozitīvā gaisotnē ar rotaļu palīdzību radīt bērnos interesi nodarboties ar basketbolu un būt fiziski aktīviem, kā arī iepazīstināt skolēnus un viņu vecākus ar Jēkabpils sporta skolas piedāvātajām iespējām.

Šis pasākums risināsies no plkst. 12.45 līdz 14.15 un uz to tiek aicināti arī skolēnu vecāki un citi interesenti. Pasākuma laikā būs iespējams aprunāties ar Jēkabpils sporta skolas basketbola treneriem un uzzināt vairāk par iespējām trenēties basketbolā. 

Savukārt plkst. 18.30 uz tikšanos Jēkabpils sporta nama mazajā zālē tiek aicināti basketbola fani. Būs iespēja tuvāk iepazīties ar „lūšiem”, uzdot jautājumus un aprunāties. Apkoposim idejas un saplānosim fanošanu izslēgšanas spēlēs. Tāpat līdzjutēji pirms vakara spēles varēs ielūkoties kluba ģērbtuvē un būt par lieciniekiem pirmsspēles komandas sapulcei. Lūgums uz šo aktivitāti iepriekš pieteikties, sūtot ziņu uz info@bkjekabpils.lv vai uz tālr. nr.: 22000498.

Pašā vakarā,  jau ierastā laikā un vietā – plkst. 20.00 Jēkabpils sporta namā, „lūši”  aizvadīs savu 17. maču „Ramirent” LBL2 regulārajā sezonā un savā laukumā uzņems „Ezerzemes/Rēzeknes” basketbolistus. Cīņu varēs vērot arī tiešraidē BK „Jēkabpils” „Facebook” lapā. 

Uz tikšanos „Basketbola dienā”! 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
Sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru