2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

BK “Jēkabpils” noslēdz gadu ar 10 uzvarām 10 spēlēs

Otrdien, 17.decembrī Jēkabpils sporta namā otru savstarpējo “Ramirent” LBL2 spēli aizvadīja BK “Jēkabpils” un “Valmiera Glass/VIA”-2 komandas. “Lūši” pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu un noslēdza cīņu ar panākumu – 98:70. Desmitajā BK “Jēkabpils” uzvarā pa 22 punktiem ieguldīja Kaspars Cipruss (viņam arī 19 bumbas zem groziem) un Jurijs Aleksejevs (astoņas bumbas zem groziem, sešas rezultatīvas piespēles).

Pirms spēles BK “Jēkabpils” kluba prezidents Leonīds Salcevičs pasniedza Kasparam Ciprusam līgas Austrumu konferences novembra vērtīgākā spēlētāja balvu.

BK “Jēkabpils” treneris Agris Galvanovskis: “Prieks, ka noslēdzām Veco gadu ar uzvaru un ar labu bilanci! Jaunajā gadā jāturpina tādā pašā gaitā. Mūsu puišiem trīs dienās bija divas spēles, bet rotācija mums ir laba un mēs izturējām. Prieks, ka mūsu līdzjutēji turpina mūs atbalstīt!” Uz jautājumu, kā vērtējat Valmieras puiku sniegumu, treneris norāda, ka pretinieki šoreiz nebija pilnā sastāvā: “Vairāki puikas ir paņemti uz augstākās līgas spēlēm, tāpēc šodien viņi bija vājāki un mums bija lielāks pārsvars. Pirmajā spēlē viņi daudz negantāk pret mums izturējās.”

Atgādinām, tieši ar maču pret „Valmiera Glass/VIA”-2 komandu BK “Jēkabpils” atklāja sezonu un toreiz spēle izbraukumā gāja kā pa viļņiem. „Lūši” te ieguva palielu pārsvaru, te atkal to izsēja, tomēr pēdējā ceturtdaļā nodemonstrēja savu patieso spēku un pieveica mājiniekus ar rezultātu 97:84.

BK “Jēkabpils” ir vienīgā komanda visā līgā, kas šosezon nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu un ar desmit panākumiem desmit spēlēs ieņem Austrumu konferences rezultātu tabulas pirmo vietu. 

“Ramirent” LBL2, 17.12.2019., Jēkabpils sporta nams
BK “Jēkabpils” – BK “Valmiera Glass/VIA”-2 98:70 (23:15, 23:16, 20:15, 32:24)
“Jēkabpils”: Cipruss 22 (19 ab), Aleksejevs 22 (8 ab, 6 rp, 3 pb), Sokolovs 14 (7 rp), Vīņauds 9 (7 ab), Večens 6 (11 rp), Bērziņš 6, Koļesinskis 6, Ermansons 5, Leja 5, Šteinarts 3, Surkulis

Jauno basketbola gadu “lūši” iesāks 10. janvārī ar spēli Jēkabpils sporta namā pret “Rīga/DSN” komandu. Pēc tam janvārī jēkabpilieši tiksies arī ar Ogres, Limbažu un “Gulbenes Buku” vienībām.


BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „Repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”

Komentāri (0-1/1)

  • Busy board
    18.12.2019 14:38
    Forši, priecājos par panākumiem!

Atstājiet komentāru