2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

BK „Jēkabpils” izsludina Ziemassvētku kartiņu zīmēšanas konkursu bērniem

BK „Jēkabpils” izsludina Ziemassvētku kartiņu zīmēšanas konkursu bērniem

Basketbola klubs „Jēkabpils” aicina bērnus piedalīties apsveikuma kartiņu zīmēšanas konkursā par tēmu „BK „Jēkabpils” Ziemassvētki”. Labāko darbu autori kopā ar kluba basketbolistiem piedalīsies jautrā ballītē Jēkabpils Mežaparka kameršļūkšanas kalnā, kurā tās dalībnieki iepazīsies tuvāk, vizināsies no kalna, baudīs tēju un saldumus un bērni saņems pārsteiguma balviņas.

Konkursa noteikumi:
1. Konkursa uzdevums ir uzzīmēt apsveikuma kartiņu, kas atbilstu tēmai „BK „Jēkabpils” Ziemassvētki”. 
2. Konkursā aicināti piedalīties BK „Jēkabpils” fani vecumā no četriem līdz 15 gadiem. 
3. Apsveikuma kartiņas var zīmēt ar zīmuļiem, krāsām, krītiņiem, flomāsteriem vai citādi. Darbus jāzīmē uz A4 formāta lapas vienas puses (locīt kā apsveikumu nevajag). Otrā pusē drukātiem burtiem jāuzraksta darba autora vārds, uzvārds, vecums un kontakttālrunis.
4. Zīmējumi jānodod Jēkabpils sporta nama dežurantei līdz ceturtdienai, 12.decembrim plkst. 20.00.
5. Visi darbi piedalīsies balsošanā BK „Jēkabpils” Facebook lapā (https://www.facebook.com/JekabpilsBK/). Balsošana ilgs no 13. līdz 18. decembrim plkst. 12.00. 18. decembrī  kluba Facebook lapā tiks paziņoti 15 visvairāk balsu saņēmušo zīmējumu autori, kuri piedalīsies pasākumā kopā ar BK „Jēkabpils” basketbolistiem. 
6. Pasākums notiks sestdien, 21. decembrī  plkst. 14.00-16.00 Jēkabpils Mežaparka kameršļūkšanas kalnā un kalna namiņā. Būs vizināšanās ar kamerām, tēja un saldumi, sarunas un pārsteiguma balviņas no kluba.
7. Dalībnieks, nosūtot zīmējumu dalībai konkursā, piekrīt darba publicēšanai BK „Jēkabpils” materiālos un citos plašsaziņu līdzekļos, kā arī izmantošanai apsveikuma kartiņu izgatavošanā. 

Jautājumu gadījumā zvanīt pa tālr.: 22000498 vai rakstīt: info@bkjekabpils.lv

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „Repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 



Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru