2024.gada 12. maijs

Ina, Ināra, Inārs, Valija

Jēkabpils komanda pirmo reizi sacensību vēsturē uzvar pavasara krosā

Jēkabpils komanda pirmo reizi sacensību vēsturē uzvar pavasara krosā

Sestdien, 11. maijā Jēkabpils Mežaparkā pirmo reizi LSVS pašvaldību 56. Sporta spēļu finālposmā pavasara krosā triumfēja Jēkabpils komanda, aiz sevis 2. vietā atstājot Rīgas, bet 3. vietā – Gulbenes novada vienības.

Kopumā sacensībās piedalījās 110 dalībnieki no piecpadsmit pašvaldībām – Jēkabpils, Rīgas, Gulbenes novada, Ķeguma novada, Daugavpils, Līvāniem, Bauskas novada, Madonas novada un Liepājas Senioru Sporta kluba, Kocēnu novada, Preiļu novada, Pārgaujas novada, Engures novada, Viļānu novada un Balvu sporta centra. 

Jēkabpilieši kopumā savās vecuma grupās izcīnīja piecas zelta medaļas un uz augstākā pjedestāla pakāpiena kāpa Jūlija Vēvere, Lauris Ugriks, Anatolijs Macuks, Pēteris Krastiņš un Aivars Bondars. Sudraba medaļas kaklā kāra Ruta Šķipare, Aija Rogāle un Alda Vulāne, bet pie bronzas tika Ineta Jerofejeva un Anita Šteinberga. Zanei Lauvai savā grupā – 6.vieta. 

Jēkabpils komandas pārstāvis, neskaitāmu skrējienu uzvarētājs un Latvijas čempions maratonā Anatolijs Macuks ir gandarīts par uzvaru un sacensībām kopumā: “Ar katru gadu jēkabpilieši kļūst tikai stiprāki un ātrāki un šoreiz izdevās to pierādīt, izcīnot pirmo vietu kopvērtējumā. Dubultprieks, ka uzvarējām savās mājās! Jēkabpils Mežaparkā vienmēr ir patīkami skriet, ļoti laba trase un lieliska sacensību organizācija.”

Paldies dalībniekiem par piedalīšanos,  paldies “Oāzei” par bukstiņputru, paldies videooperatoram Igoram Mihaļevam un fotogrāfam Jānim Lācim par spilgtāko mirkļu iemūžināšanu, paldies “Senioru bandai” par izklaidi un paldies ikvienam tiesnesim par ieguldījumu pasākuma norisē!  Kopā mēs esam spēks!

Foto: Jānis Lācis
Lāsma Irša
Jēkabpils sporta centra
sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru