2024.gada 21. maijs

Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

“Lūši” uzņems BK “Ogre” ar Sirsniņu, Pozņaku un Magoni sastāvā

“Lūši” uzņems BK “Ogre” ar Sirsniņu, Pozņaku un Magoni sastāvā

Notikumi “Olybet” Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas arēnās turpinās! Ceturto janvāra mājas spēli Jēkabpils sporta namā aizvadīs BK “Jēkabpils/SMScredit.lv”, kas trešdien, 30. janvārī uzņems “Ogres” komandu ar Rinaldu Sirsniņu, Jāni Pozņaku un Renāru Magoni sastāvā. Spēle sāksies plkst. 20.00 un tās tiešraidi varēs vērot internetā – delfi.lv.

Minētie trīs vīri Jēkabpils basketbola komandā pavadījuši ne vienu vien sezonu, un trešdien basketbola līdzjutējiem būs iespēja vērot viņu sniegumu pretinieku rindās. Pirmajā šīs sezonas abu komandu tikšanās reizē, kas 17. oktobrī notika Ogrē, ogrēnieši pārliecinoši saimniekoja zem groziem abās laukuma pusēs un “lūši” līdzvērtīgi varēja sacensties vien tālmetienos, likumsakarīgi piekāpjoties “Ogres” komandai ar rezultātu 72:106. 

Jēkabpilieši tikko aizvadījuši smagas spēles pret Igaunijas un Latvijas līdervienībām - “Kalev/Cramo” un BK “Ventspils”, un pretī uzvarām vēl joprojām gozējas skaitlis “0”. Trīs aizvadītajās spēlēs traumas dēļ nav varējis piedalīties viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem Verners Kohs (vidēji 14,8 punkti katrā cīņā). Jurijs Aleksejevs turpina būt stabils pamats ikvienā spēlē (15,4 punkti un 10,4 bumbas zem groziem), par labu palīgu kļuvis jaunais viesspēlētājs Lions Gilmors III (10,8 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un 4,3 rezultatīvas piespēles) un Rainers Hermanovskis (vidēji 8,3 punkti spēlē). 

Savukārt “Ogre” ar 13 uzvarām un pieciem zaudējumiem stabili turas rezultātu tabulas ceturtajā pozīcijā. Zaudējumi sīvās cīņās piedzīvoti pret BC “Kalev/Cramo” (78:93), BK “Ventspils” (92:94), “Tallinna Kalev/TLÜ” (81:83), “VEF Rīga” (108:111) un “Jūrmala Betsafe” (84:90). Rezultatīvākie ogrēnieši ir Kristaps Dārgais (vidēji 13,9 punkti un 7,9 bumbas zem groziem katrā mačā) un Edgars Lasenbergs (12,8 punkti un 4,7 rezultatīvas piespēles). Par rezultatīvām piespēlēm gādā bijušais “lūšu” kapteinis Rinalds Sirsniņš (vidēji 6,4 rezultatīvas piespēles katrā spēlē), viņam arī vidēji 9,4 gūti punkti katrā cīņā.

Pretinieki “lūšiem” būs spēcīgi un neko tāpat vien nedāvinās, bet tas tikai vēl vairāk norūdīs jaunos basketbolistus turpmākajām cīņām. Tiekamies trešdien Jēkabpils sporta namā!

Paldies BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” atbalstītājiem: “SMScredit.lv”, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA “Pata”, SIA “CDW Minerals”, SIA “Jēkabpils PMK”, “A.Kraukļa VEF basketbola skola”, SIA “Mikor”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, “Joma”, Jēkabpils Radio1. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils/SMScredit.lv”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru