2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

BK “JēkabpilsSMScredit.lv” jau septīto gadu tiekas ar “Saulstaru” bērniem

BK “JēkabpilsSMScredit.lv” jau septīto gadu tiekas ar “Saulstaru” bērniem

Svētdien, 23. decembrī  basketbola klubs “Jēkabpils/SMScredit.lv” ne tikai aizvadīja „OlyBet” Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas cīņu pret „Valga-Valka/Maks&Moorts” komandu, bet, turpinot tradīcijas, pavadīja aizraujošus, aktīvus un emocijām bagātus mirkļus kopā ar ģimenes atbalsta centra “Saulstari” bērniem.

Jau septīto gadu pēc kārtas „lūši” aicināja bērnus pavadīt kopīgu svētku dienu. Šoreiz tā sākās Jēkabpils Mežaparka kameršļūkšanas trasē. Kamēr basketbolisti gatavojās spēlei, kopā ar bērniem no kalna traucās un citus Mežaparka priekus baudīja kluba karsējmeitenes. Tālāk bērni devās sasildīties un iestiprināties picērijā „Itālis”  un tad jau ceļš veda uz labi pazīstamo vietu – Jēkabpils sporta namu.

Jēkabpiliešiem mačs pret robežpilsētas basketbolistiem izvērtās neveiksmīgs. Viesi ātri un pārliecinoši pārņēma spēles vadības grožus savās rokās. Lai gan pēdējā ceturtdaļā ar vairākiem veiksmīgiem tālmetieniem „lūši” samazināja savu deficītu līdz 10 punktiem, spēles gaitu neizdevās lauzt, un cīņa noslēdzās ar rezultātu 61:79 viesu labā. Rezultatīvākais ar 27 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām mājinieku vidū bija Verners Kohs. Jurijam Aleksejevam – 16 punktu un 10 bumbas zem groziem.

Daudz laika bēdāties gan nebija, jo drīz pēc spēles noslēguma laukumā ar basketbola bumbām rokās „lūšus” gaidīja mazie draugi no „Saulstariem”! Smiekliem skanot, gan lielie, gan mazie veiksmīgi tika galā ar aizraujošiem vingrinājumiem un asprātīgām stafetēm. Lielu prieku bērniem sagādāja iespēja personīgi iepazīties ar spēlētājiem un sirsnīgi aprunāties. 

Nogurusi un priecīga jautrā kompānija vakaru turpināja ar siltu tēju, pīrādziņiem un piparkūkām. Kā pēdējais, bet gaidītākais pārsteigums, ar lielu dāvanu maisu ieradās lūsis Lusillo. Mīļi apskāvieni, apsveikumi, laba vēlējumi un jau klāt bija laiks atvadīties no mazajiem ciemiņiem. Vēl viena svētku diena ar kopīgi pavadītu laiku, jautriem brīžiem, sirsnīgām sarunām, azartiskām sacensībām un neaizmirstamām emocijām tika noglabāta atmiņās!

Sirsnīgs paldies „Rāmkalni” par veselīgajām saldumu paciņām bērniem, paldies picērijai „Itālis” par gardo cienastu, paldies Jēkabpils pilsētas pašvaldībai un Jēkabpils sporta centram par atsaucību un atbalstu! Paldies mūsu karsējmeitenēm par sirsnību, līdzdarbošanos un palīdzību visas dienas garumā!

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils/SMScredit.lv”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru