2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Svētdien BK „JēkabpilsSMScredit.lv” uzņems viesus no Valgas

Svētdien BK „JēkabpilsSMScredit.lv” uzņems viesus no Valgas

Svētku noskaņā svētdien, 23. decembrī plkst. 16.00 Jēkabpils sporta namā notiks BK „Jēkabpils/SMScredit.lv” šī gada noslēdzošā „OlyBet” Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēle. „Lūši” savā laukumā mērosies spēkiem ar „Valga-Valka/Maks&Moorits” komandu. Cīņas tiešraidi internetā nodrošinās Delfi.lv.

Līdzjutējiem puslaika pārtraukumā būs iespēja laimēt balvas no komandas ģenerālsponsoriem „SMScredit.lv”, kā arī piedalīties loterijā, kurā gardas svētku dāvanas pasniegs „lūšu” draugi „Rāmkalni”. 

Regulārajā sezonā šī būs abu komandu pirmā tikšanās, bet draudzības spēlē abas vienības tikās jēkabpiliešu sezonas atklāšanas dienā. Toreiz vēl tik tikko izveidotā „lūšu” komanda spēli aizvadīja godam un lielāko daļu cīņas bija vadībā, vien pašā galotnē piekāpjoties viesiem ar 62:74. Jēkabpiliešu rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem un astoņām bumbām zem groziem bija komandas kapteinis Jurijs Aleksejevs.

Kopš tā laika komandas kapteinis Jurijs Aleksejevs bijis stabils pamats ikvienā cīņā un līdz šim 13 spēlēs iekrājis deviņus „double-double”, vidēji katrā mačā gūstot 16,5 punktus un izcīnot 10,2 atlēkušās bumbas (labākais rādītājs visā līgā). Līderu pulciņā ar vidēji katrā spēlē gūtiem 17,5 punktiem sevi pārliecinoši pieteicis arī Verners Kohs. Nesen komanda veiksmīgi pastiprinājusies ar viesspēlētāju – 31 gadu veco saspēles vadītāju Aliku Džozefu-Polēnu.

Lai arī gados jaunā komanda arvien uzlabo savu sniegumu, tomēr lai tiktu pie uzvaras augstākajā līgā līdz šim pietrūcis pieredzes, aukstasinības un veiksmes. 13 mačos nav izdevies izcīnīt nevienu panākumu. Vistuvāk uzvarai jēkabpilieši bijuši spēlēs pret „Valmiera Glass VIA”(82:82) un „Tallinna Kalev/TLÜ” (82:85), sīvas cīņas izvērtušās arī pret „Pärnu Sadam” (78:85, 67:76) un “Avis Utilitas Rapla” (69:79).

Svētdienas pretinieki rezultātu tabulā ar divām uzvarām un 10 zaudējumiem atrodas vienu vietu augstāk par „lūšiem”. Robežpilsētas komandā rezultatīvākais spēlētājs ir amerikānis Dašons Kings, viņš izcēlies ar vidēji 11,7 punktiem katrā spēlē, latvietim Guntim Sīpoliņam – 10,1 punkts un 7,8 bumbas zem groziem.

Novēlam „lūšiem” svētdien izcīnīt uzvaru! Nāciet un atbalstiet savu komandu!

Paldies BK “Jēkabpils/SMScredit.lv” atbalstītājiem: “SMScredit.lv”, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA “Pata”, SIA “CDW Minerals”, SIA “Jēkabpils PMK”, “A.Kraukļa VEF basketbola skola”, SIA “Mikor”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, “Joma”, Jēkabpils Radio1. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils/SMScredit.lv”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru