2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Balso par labāko jēkabpilieti Latvijas simtgades sporta arēnā!

Balso par labāko jēkabpilieti Latvijas simtgades sporta arēnā!

Gada pēdējā mēnesī, kā ierasts, esam raduši atskatīties pagātnē, izvērtējot sasniegto, un raudzīties nākotnē, izvirzot jaunus mērķus un izaicinājumus.

Jēkabpils sporta centrs jau tradicionāli visa gada garumā palīdz ikvienam uzzināt par jēkabpiliešu sasniegumiem sporta jomā, tāpat esam lepni, ka Jēkabpils sportisti var lepoties ar aktīviem un patriotiskiem līdzjutējiem. Arī šobrīd aicinām ikvienu jēkabpilieti izvirzīt viņaprāt labāko Latvijas simtgades gada sportistu!

Šai nominācijai – “Labākais jēkabpilietis Latvijas simtgades sporta arēnā 2018” – var izvirzīt sportistu, treneri, komandu vai biedrību. Visvairāk balsu ieguvušais nominants tiks apbalvots svinīgajā pasākumā „Sporta laureāts 2018”, kas notiks 2019.gada 11.janvārī plkst.19:00 Jēkabpils Tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3. 
Balsot iespējams Jēkabpils sporta centra mājas lapā www.jekabpilssc.lv, izmantojot tiešsaistes formu vai aizpildītu anketu (iespējams lejupielādēt mājas lapā) nosūtot uz jekabpilssc@inbox.lv.  Balsošana atvērta līdz 2019.gada 8.janvārim, plkst. 24:00!

Piedaloties aptaujā, respondenti apliecina, ka neiebilst savu personu datu izmantošanai. Aptaujas organizatori apliecina, ka personu dati netiks nodoti trešajām personām un tiks izmantoti vienīgi aptaujas vajadzībām. Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Jēkabpils sporta centrs, kontaktinformācija: Andreja Pormaļa ielā 106, Jēkabpils, LV-5201.
                

Informāciju sagatavoja: 
Lāsma Vindule 
Jēkabpils sporta centrs
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru