2024.gada 16. maijs

Edijs, Edvīns

Nedēļas nogale futbola arēnā

Nedēļas nogale futbola arēnā

Latvijas Kausa 1/8 fināla spēli telpu futbolā aizvadīja Ošukalns/B, kas savā laukumā uzņēma FK Raba. Rīdzinieku intensīvie uzbrukumi jēkabpiliešu aizsardzības zonā, vainagojās ar viesu uzvaru un mājinieku sagrāvi ar rezultātu 2:10, tādejādi no turpmākajām cīņām par medaļām izstājoties. Komandas labā spēles 6.minūtē vārtus guva Oskars Zeps, bet 27 min. - Sergejs Lebedevs.

Latvijas Ziemeļaustrumu reģiona atklātajā veterānu telpu futbola čempionāceturto sabraukumu aizvadīja Jēkabpils futbolisti. Vispirms jēkabpilieši piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:3 pret Ludzu (Intars Šleseris -1), tad nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Balviem (Intars Šleseris -1), bet dienu noslēdza ar uzvaru pār Alūksnes komandu ar rezultātu 1:0 (Vjačeslavs Rakels-1). Pēc aizvadītajām 11 spēlēm un 22 punktiem turnīra tabulā jēkabpilieši atrodas 2.vietā. Starp labākajiem vārtu guvējiem I. Šleseris joprojām atrodas 1.vietā (20). Noslēdzošais 5.sabraukums un apbalvošana notiks 2.aprīlī Ludzā, kur pēdējās spēlēs Jēkabpils komanda vēl tiksies ar Līvāniem, Viļaku un Ludzu.

Finiša taisnei tuvojas Jēkabpils pilsētas atklātais čempionāts telpu futbolā. Cīņā par 5.vietu pārliecinošu sniegumu nodemonstrēja U-16 grupa, kas ar 9:1 sagrāva SMS Auto (Daniels Skopenko - 4, Žanuels Skopenko - 3, Mihails Kudrjavcevs - 2; Jānis Cauna - 1). Savukārt, pusfināla dueļos „Jubergs” ar 7:2 uzvarēja „Latgran” (Aigars Liņģis - 4, Aleksandrs Gospodarjovs - 1, Intars Šleseris - 1; Ainārs Joksts - 2), bet SALA ar 4:2 – U-18 (Lauris Podnieks - 2, Aivars Beķers – 1, Edmunds Lobeiko - 1; Maksims Potlovs - 1, Edmunds Zvaigzne – 1). 

Atstājiet komentāru