2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Jēkabpils futbolisti ar izciliem panākumiem startē XXVI Draudzības kausā Spānijā (FOTO)

Jēkabpils futbolisti ar izciliem panākumiem startē XXVI Draudzības kausā Spānijā (FOTO)

Jēkabpils domes sēdes informatīvajā daļā deputāts Andris Rutko informēja par jēkabpils futbolistu sasniegumiem Spānijā, izrādot deputātiem iegūtos kausus un spāņu laikrakstu, kurā rakstīts par jēkabpiliešu uzvarām.

 

“Kad spāņi zaudēja Jēkabpils komandai ar 1:6, tad viņi no laukuma aizgāja nodurtām galvām pat neatsveicinoties no mūsu komandas, tā pārkāpjot noteikumus,” sacīja Andris Rutko.

 

No 17.-22.augustam Spānijas pilsētā Palensā (Palencia) norisinājās XXVI Draudzības kauss, kurā piedalījās futbola komandas no 7 valstīm. Latviju sacensībās pārstāvēja Jēkabpils futbolisti, kopumā delegācijas sastāvā uz Spāniju devās 35 cilvēki. Jaunākā grupa (7-8 gadus veci) Draudzības kausā ieguva 2.vietu, U-16 jauniešu komanda – 1.vietu, bet U-19 – 2.vietu. Atzīmējot U-19 sniegumu, komandas treneris Dzintars Zvaigzne uzsvēra, ka Spānijā Jēkabpils sportisti aizvadījuši pēdējās desmitgades labākās spēles. Sasniegumi Draudzības kausā esot ļoti motivējuši spēlētājus, arī uzturēšanās laikā Spānijā brīvo laiku sportisti izvēlējušies veltīt atpūtai, spēku atjaunošanai un treniņiem, nevis ekskursijām. Dz.Zvaigzne izsaka pateicību spēlētājiem un viņu vecākiem. Šobrīd spēlētāji turpina dalību Latvijas čempionātā.

 

Foto: Sandra Mikanovska un jekabpils.lv

Komentāri (0-2/2)

  • Egita
    02.07.2018 18:25
    Malaci!!!!Lepojos ar Sendiju!!!!!!
  • Ieva
    02.07.2018 18:25
    Mūsu mazie malači!!!Izturēja!!! :)

Atstājiet komentāru