2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Futbolā izcīna pirmo punktu

Futbolā izcīna pirmo punktu

Pirmo mājas spēli Latvijas SYFORM 1.līgas čempionātā aizvadīja FK Jēkabpils/JSC, kas savā laukumā uzņēma FK 1625 Liepāja, kas ir viena no vadošajām 1. līgas komandām.

Neskatoties uz to, ka liepājnieki jau 7. minūtē atklāja rezultātu, jēkabpilieši nepadevās, parādīja savu cīņas sparu un pirms pārtraukuma to izlīdzināja. Vārtu gūšanas iespējas bija abām komandām, bet tām izdevās to noturēt nemainīgu līdz pat spēles beigām. Neizšķirtais spēles iznākums 1:1 FK Jēkabpils/JSC turnīra tabulā deva pirmo punktu, tādejādi paceļoties par divām pozīcijām augstāk. Komandas labā sezonas pirmos vārtus guva Aigars Liņģis (39 min.).
 
Nākamās spēles FK Jēkabpils/JSC aizvadīs izbraukumā - 1.maijā tiksies ar SFK United (Rīga), bet jau 4.maijā – ar Salaspils komandu. Viennozīmīgi liels paldies līdzjutējiem, kas atbalstīja jēkabpiliešus šajā nozīmīgajā spēlē, kā arī priecēja tas, ka šī īpašā Vislatvijas talkas diena mīt cilvēku sirdīs neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas – vai talko, vai atpūšas, vai arī līdzi jūt saviem favorītiem – jo parūpēties par savu apkārtējo vidi varam vienmēr.
 
Baiba Grasa , Jēkabpils Sporta Centra sporta organizators

Atstājiet komentāru