2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpils sporta centrs aicina svinēt pilsētas svētkus kopā!

Jēkabpils sporta centrs aicina svinēt pilsētas svētkus kopā!

Jēkabpils sporta centrs Jēkabpils pilsētas svētkos aicina dāvināt savai pilsētai veselības kilometrus, kā arī vērot čempionātus pludiņmakšķerēšanā un svara stieņa klasiskajā spiešanā guļus.

7.jūlijā no pl.17:30-20:00 ikviens interesents ir aicināts uz tautas sporta pasākumu “Dāvini pilsētai veselības kilometrus!”. Šajā laikā tiekamies gleznainajās Mežaparka takās un skrienam, braucam ar velosipēdu vai nūjojam, tādējādi dāvinot gan sev, gan pilsētai veselības kilometrus. Piereģistrēt paveikto distanci iespējams kalna namiņā. Kilometru kopskaits tiks izvērtēts gan kopā, gan atsevišķi pa aktivitāšu veidiem, kā arī tiks ierakstīts kopīgajā dāvinājumā pilsētai pilsētas svētku laikā.

Pilsētas svētku centrālajā dienā – 9.jūlijā – pl.6:00 no rīta Daugavā notiks pludiņmakšķerēšanas sacensības. Pulcēšanās - Daugavas kreisajā krastā lejup tiltam. Sacensības norisināsies 4 stundas, tās ir individuālas, makšķerēšana notiek no krasta ar vienu pludiņmakšķeri. Pirms sacensībām jāuzrāda makšķernieka karte, dalība čempionātā jāpiesaka 10 minūtes pirms sacensību sākuma. Uzvarētājs tiks noteikts pēc loma svara.

9.jūlijā norisināsies arī Jēkabpils čempionāts klasiskajā svara stieņa spiešanā guļus – Kurbada kauss (reizē Latvijas kausa 11.posms). Kurbada Kausa sacensības notiks Vienības ielā 7 (t/c Sēlija stāvlaukumā). No plkst. 8.30 līdz 9.30 notiks dalībnieku svēršanās, bet plkst. 10.00 sacensību sākums. Sacensību organizatori ir sarūpējuši dažādus pārsteigumus gan sportistiem, gan līdzjutējiem. Zemessardzes 56. Kājnieku bataljons demonstrēs ieročus un speciālo aprīkojumu, kā arī būs vieglo un smago automašīnu vilkšana. Ģimenes ar bērniem varēs piedalīties dažādos konkursos. Savukārt sportisti savu veiksmi izmēģinās naudas balvas izlozē. Plkst. 16.00 skatītājus aizraus komandas „Stuntfighters” moto šovs, kurā darbojas streetbike freestyle pamatlicēji Latvijā ar 10 gadu pieredzi. „Stuntfighters” ir uzstājušies vairāk nekā 100 dažādos šovos 15 valstīs un pat Formula 1 atklāšanā. Reizē ar Kurbada Kausu no plkst. 13.00 līdz 16.00 notiks Latvijas spēcīgākās pilsētas Jēkabpils posms svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu. Šajās sacensībās nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, kā arī tajās var piedalīties ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis.

Informāciju sagatavoja:

Lāsma Skļarska
Jēkabpils sporta centrs
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru