2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jēkabpilī notiks Kurbada Kauss

Jēkabpilī notiks Kurbada Kauss

Jēkabpils pilsētas svētku ietvaros 9. jūlijā notiks Jēkabpils pilsētas čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma – Kurbada Kauss. Sacensībām var pieteikties līdz 6. jūlijam interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/. Līdzās sacensībām notiks arī Jēkabpils posms sacensībā „Latvijas spēcīgākā pilsēta”.

Kurbada Kausa sacensības notiks Jēkabpilī, Vienības ielā 7 (t/c Sēlija stāvlaukumā). No plkst. 8.30 līdz 9.30 notiks dalībnieku svēršanās, bet plkst. 10.00 sacensību sākums. Sacensību organizatori ir sarūpējuši dažādus pārsteigumus gan sportistiem, gan līdzjutējiem. Zemessardzes 56. Kājnieku bataljons demonstrēs ieročus un speciālo aprīkojumu, kā arī būs vieglo un smago automašīnu vilkšana. Ģimenes ar bērniem varēs piedalīties dažādos konkursos. Savukārt sportisti savu veiksmi izmēģinās naudas balvas izlozē. Plkst. 16.00 skatītājus aizraus komandas „Stuntfighters” moto šovs, kurā darbojas streetbike freestyle pamatlicēji Latvijā ar 10 gadu pieredzi. „Stuntfighters” ir uzstājušies vairāk nekā 100 dažādos šovos 15 valstīs un pat Formula 1 atklāšanā.

Reizē ar Kurbada Kausu no plkst. 13.00 līdz 16.00 notiks Latvijas spēcīgākās pilsētas Jēkabpils posms svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu. Šajās sacensībās nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, kā arī tajās var piedalīties ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis. Vairāk par šo sacensību norisi: http://specigakapilseta.lv/

Jēkabpils pilsētas čempionātu svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma – Kurbada Kausu organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas domi un biedrību „Spēka Pasaule”. Sacensības atbalsta Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, Orange Truck Service SIA, Latvijas augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmums „Rosība”, Jēkabpils Sporta centrs, Latvijas Zemessardzes 56. Kājnieku bataljons, motoklubs Red Devils MC , Sia Seikom, Sia Asars, Sia Akram, Ēdnīca “Līdaciņa”, Pilna Servisa Līzings, VICHY, Jēkabpils “Gaļas nams”, Pļaviņu novada dome un interneta veikals: veikals.sp.lv.

Informāciju sagatavoja:

Baiba Norberte

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Latvijas Pauerliftinga federācija

Biedrība Spēka Pasaule

Speka Pasaule, Latvijas Pauerliftinga Federācija

e-pasts: sab@sp.lv, mob.tālr.: +371 287 52 793

Papildu informācijai:

Sacensību organizatori

Aleksandrs Andronovs, mob. +371 27 097 807

Raimonds Spēks, mob. +371 26 565 211

Atstājiet komentāru