2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Aizkraukles Čempionāts svara stieņa spiešanā guļus

Aizkraukles Čempionāts svara stieņa spiešanā guļus

07. maijā 2016. gadā Latvijas pauerliftinga federācija, ielūdz uz Aizkraukles čempionātu klasiskajā svara stieņa spiešanā guļus, kas vienlaikus ir Zemgales reģiona 2. kausa posms un 9. kausa posms Latvijas ieskaitē.

Aizkraukles čempionāts būs devītais Latvijas kausa posms Latvijas ieskaitē, tādēļ aizvien būtiskāka, paliek tieši komandu cīņa, kur pašlaik līderu pozīcija Gulbenes K.S.P komandai, bet sezonā paredzēti vel vairāki kausa posmi, kas būtiski var izjaukt Gulbeniešu velmi uzvarēt 2016. gada ieskaitē.

Sacensības tiks organizētas atbilstoši IPF (International Powerlifting Federation) noteikumiem. Pasākumā, pieteikties tiek aicināti, jaunieši vecumā līdz 18 gadiem un juniori vecumā līdz 23 gadiem, sportisti attiecīgajās grupās, cīnīsies, par spēcīgākā jaunieša titulu Aizkrauklē. Sacensību organizatori, aicina sarosīties arī senioru un OPEN grupas sportistus. Protams, spēcīgākās meitenes, kā vienmēr arī tiks gaidītas uz starta. LPF uzsver, sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kas atbilst sacensību nolikumam. Sacensību nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/ Pieteikumi jāiesniedz līdz 5. maijam.

Sacensību dalībnieki, tiek aicināti, sekot līdz jaunākajai informācijai par šo un citiem pasākumiem interneta vietnē http://www.powerliftings.lv/ vai http://piedalies.sp.lv/. Sacensības norisināsies, Aizkraukles sporta hallē, Lāčplēša ielā 21. Sacensību dalībnieku svēršanās pulksten 9:00 – 10:00. Sacensību sākums 11:00. Neuztraucies, ja šoreiz attāluma dēļ nevari ierasties, sacensības tiešraidi un pasākuma rezultātus meklē http://www.powerliftings.lv/. Atgādinām, sacensību nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/.

Aizkraukles čempionātu spiešanā guļus bez ekipējuma organizē Aizkraukles novada dome sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Latvijas Sporta federāciju padome, Izglītības un zinātnes ministrija, veikals http://veikals.sp.lv/.

Informāciju sagatavoja:

LPF sabiedrisko attiecību speciālists

Arvis Iļjins, mob. tālr. 27150201

Latvijas Pauerliftinga federācija

Biedrība Spēka Pasaule

Atstājiet komentāru