2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Latvijas vadošākie galda tenisisti tiekas Jēkabpilī

Latvijas vadošākie galda tenisisti tiekas Jēkabpilī

19.-20.decembrī, Jēkabpils sporta namā tika aizvadīts II sabraukuma posms Latvijas komandu čempionātā galda tenisā. Esam to godam aizvadījuši ne tikai uzņemoties organizatoru lomu, bet arī ar plašu vērienu piedaloties komandu cīņā, kā sieviešu tā arī vīriešu komandām.

Sieviešu komandu konkurencē Jēkabpils komandas sastāvs izcīnīja kārtējo uzvaru. Komandas pamatsastāvā startēja Ina Jozepsone, Aldona Homiča, Daina Ročāne. Šajā posmā Latvijas komandu čempionāta spēļu debitantes bija arī Jēkabpils sporta skolas audzēknes Valērija Naumova un Elizabete Vaidere. Emocijas, stipras gribas cīņa, satraukums – tas viss debitantēm nāca klāt spēļu pieredzei.

1.līgas vīru komandas sastāvā, savās mājās spraigās galda tenisa cīņās devās Uldis Dzirkalis, Andris Krūmiņš, Jurijs Glotovs un Alberts Veigurs. Pavisam mazliet mūsu vīru komandai pietrūka līdz uzvarai, ko nepieļāva Kuldīgas spēlētāji. Lai arī šoreiz savā mājās nācās samierināties ar 2.vietu, kopvērtējuma rangā joprojām uzvara.

III sabraukuma posmā galda tenisisti tiksies 2016.gada 26.martā, Rīgā.

Domājam, ka daudziem Latvijas vadošajiem spēlētājiem mūsu sporta nams radīja labvēlīgu gaisotni un labu auru. Gaidīsim visus kuplā skaitā, 23.janvārī, uz 44. Jēkabpils atklāto čempionātu galda tenisā, kurš katru gadu tiek organizēts un pavadīts pozitīvi sportiskā gaisotnē.

A.Jakubovska

Atstājiet komentāru