2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Latvijas Kausa izcīņas 2.posms galda hokejā

Latvijas Kausa izcīņas 2.posms galda hokejā

Sestdien, 7.novembrī, Inčukalnā, norisinājies Latvijas Kausa izcīņas 2.posms galda hokejā. 76 dalībnieki pēc pasaules reitinga tik sadalīti 4 apakšgrupās, no kurām kā ierasts, labākie seši kvalificējās 1.līgai, un pārējie, attiecīgi pēc ieņemtās vietas apakšgrupā, arī sadalīja savas līgas no 2.- 4.līgai.

3.līgai kvalificējās, Jēkabpils juniori Elvijs Višņevskis un Rihards Arājs, kur ieņēma attiecīgi 8. un 13.vietu, sacensību kopvērtējumā ieņemot 56. un 61.vietu.
2.līgā iekļuva Rūdolfs Valainis, kurš apakšgrupā saglabāja savu izsēto 9.vietu un līgā ierindojoties 7.vietā, kopvērtējumā dodot - 31.vietu. Veiksmīgs starts Kristapam Zariniekam, kuram izdevās iekļūt 1.līgā un turnīra kopvērtējumā ieņemt augsto - 17.vietu.

Par Latvijas Kausa 2.posma uzvarētāju kļuva Valts Smagars (Skrundas GHK), kurš finālsērijā līdz 4 uzvarām ar 4-2 apspēlēja Inčukalna GHK pārstāvi Jāni Kalnevicu, 3.vieta vēl vienam mājiniekam - Edgaram Saulītim. Nākamās sacensības jau 14.novembrī, kad Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā notiks Pasaules Tūres Major turnīrs, uz kuru dosies arī jēkabpilieši.

/Kristaps Zarinieks/

Atstājiet komentāru