2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Veiksmīgs starts Jēkabpils sporta skolas jaunajiem vieglatlētiem „Sprinta dienā” Panevēžā!

Veiksmīgs starts Jēkabpils sporta skolas jaunajiem vieglatlētiem „Sprinta dienā” Panevēžā!

5.janvārī Panevežā notika starptautiskas sacensības sprinta divcīņās no kurām jēkabpilieši mājup pārveda Uzvarētāja kausu un vēl divas medaļas. Interesants fakts sacensībās bija visām grupām viens aiz otra startējot 60m skrējienā 3,5 stundas ilgi. Un tā 1.vietu izcīnīja Jūlija Ivanova 60m+200m, 2. vietu izcīnīja Klinta Lindāne60m+30m un 3.vietu izcīnīja Sabīne Minkova 60m+200m. Vēl jāatzīmē 4.vieta Edvartam Eglītim, 5.vieta Lāsmai Zemītei ,7.vieta Samantai Kalniņai, 8.vieta Katrīnai Jukšinskai. Diemžēl ,sakarā ar lielo dalībnieku skaitu, iekavējās sacensības un tādēļ nācās atteikties no stafešu skrējieniem un braukt mājās.

Ļoti augstvētīgus rezultātus un izpildot 2.pieaugušo sporta klasi 200m uzrādīja Jūlija Ivanova 28,68 un Sabīne Minkova 29,17s!

Šis brauciens nebūtu noticis bez tiešas līvāniešu palīdzības. Liels paldies Līvānu sporta skolas treneriem Vjačeslavam un Mārītei, kas mūs. draudzīgi uzņēma savā busiņā. Jāatzīmē arī līvānieša Jegora Gerasimova absolūtā uzvara 60m +200m divcīņā.

Treneris Ainis Raubiškis.

Atstājiet komentāru