2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Turpinās pieteikšanās veloorientēšanās pasākumam Mežaparkā

Turpinās pieteikšanās veloorientēšanās pasākumam Mežaparkā

Videsvelo Mežaparkā. Videi draudzīgs: pievienojies!

 

Vasaras nogalē, īsi pirms skolas gada sākuma, 29.augustā, biedrība “Vides iniciatīvu centrs” aicina izmēģināt savus spēkus veloorientēšanās pasākumā komandām Jēkabpils Mežaparkā.

Dalībnieki var izvēlēties vienu no trasēm – pieaugušo komandu maršrutu Mežaparkā un tam pieguļošā pilsētas Jēkabpils krasta teritorijā vai arī Minivelo Mežaparkā ģimenēm ar bērniem līdz 10 gadu vecumam. Pieaugušo trasē aicinātas komandas ar vismaz trim dalībniekiem, kas vecāki par 16 gadiem; ģimeņu ar bērniem trasē komandā jābūt vismaz diviem dalībniekiem – viens bērns un pieaugušais, kas vecāks par 18.

Videsvelo Mežaparkā. Videi draudzīgs: pievienojies!” ir lieliska iespēja aktīvi pavadīt brīvo laiku, iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo, kā arī iegūt vērtīgas balvas.

Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc dalību iepriekš obligāti jāpiesaka, līdz 28.augustam rakstot uz videsveseliba@inbox.lv vai arī sacensību dienā aizpildot pieteikumu uz vietas līdz plkst.10.45. Sacensību starts plkst.11.00.

Veloorientēšanās pasākumā katamarānus nodrošina Jēkabpils sporta centrs, pasākumā piedalīsies brīvprātīgie no Jēkabpils jauniešu domes un Pļaviņu jauniešu iniciatīvu centra „Ideja”.

Veloorientēšanās pasākums tiek realizēts EEZ/Norvēģijas FI NVO programmas projekta „Jēkabpils un apkārtējo novadu sabiedrības saliedēšana un iesaistīšana brīvprātīgo darbā, sakopjot apkārtējo vidi, veidojot tās ilgtspēju un pielāgojot to sabiedrības vajadzībām”ietvaros.

videsvelo afisha skatit5

Informāciju sagatavoja:

Sintija Klūga

Programmas darbības koordinatore

Atstājiet komentāru