2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpils galda hokejisti aizvada Latvijas Kausa posmu Valmierā.

Jēkabpils galda hokejisti aizvada Latvijas Kausa posmu Valmierā.

21.martā, Valmierā aizvadīts Latvijas Kausa izcīņas 4.posms galda hokejā, kurš arī bija noslēdzošais šajā turnīru sērijā 2014./2015.gada sezonā.
70 dalībnieki pēc Pasaules reitinga tika izsēti 4 apakšgrupās, no kurām kā ierasts labākie 6 kvalificējas - 1.līgai, 7.-12.vieta - 2.līgai, un pārējie - 3.līgai.
No Jēkabpils GHK pārstāvjiem vienā grupā tika izsēti Andrejs Kuzņecovs un Rūdolfs Valainis, kuriem rezultātā ieņemta 2. un 3.vieta un pārliecinoša kvalificēšanās 1.līgas spēlēm, 7.vieta savā apakšgrupā Kristapam Zariniekam.
3.līgai kvalificējās jaunie juniori Elvijs Višņevskis un Rihards Arājs, kuriem līgā ieņemtas 11. un 13.vieta.
2.līgā Kristapam Zariniekam ieņemta 2.vieta, kas nozīmēja izslēgšanas spēles līdz 3 uzvarām ar 1.līgas vājākajiem, 1/4 finālā izcīnot uzvaru ar 3-2 un 1/2 finālā ar 3-1, finālā par 21.vietu tomēr nācās piekāpties Ventspils VJN pārstāvim Rūdolfam Kamzolam ar 2-3.
1.līgā Rūdolfam Valainim 20.vieta, bet 12.vieta Andrejam Kuzņecovam, kurš kā pēdējais kvalificējās lielajam play off. Tur sērijā līdz 3 uzvarām neizdevās noturēt iegūto pārsvaru 2-0 un nācās piekāpties ar 2-3 Kārlim Balodim no Inčukalna GHK.
Par sacensību uzvarētāju kļuva Valts Smagars (Skrundas GHK), kurš finālsērijā līdz 4 uzvarām ar 4-0 apspēlēja Sandi Kristapu Lagdziņu (BJC Laimīte, Rīga), 3.vieta Raivim Migliniekam (BJC Laimīte).
Latvijas Kausa sezonas kopvērtējumā labākais rezultāts no jēkabpiliešiem Andrejam Kuzņecovam - 13 vieta. Pavisam kopā piedaloties 108 galda hokejistiem.
Par Latvijas Kausa ieguvēju kļuva Gints Lasmanis (Skrundas GHK), aiz sevis atstājot Sandi Kristapu Lagzdiņu (BJC Laimīte) un Jevgēniju Zaharovu (Skrundas GHK).
Nākamās paredzētās sacensības norisināsies Inčukalnā, kad 11.aprīlī, tiks aizvadīts Latvijas čempionāts - junioriem, dāmām un veterāniem, bet 12. aprīlī - Latvijas čempionāts komandām.

 

GHK ,,Jēkabpils’’

 

Atstājiet komentāru