2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Pusfināla intrigas turpinājums Jēkabpilī

Pusfināla intrigas turpinājums Jēkabpilī

Šodien, 7. maijā „Aldaris” Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas ceturtajā cīņā BK “Jēkabpils” mājās uzņems BK “Ventspils”. Šobrīd rezultāts līdz trim uzvarām – 1:2 ventspilnieku labā. Spēles sākums pl. 18.30.

Pēc BK “Jēkabpils” pirmajiem diviem zaudējumiem cīņā par iekļūšanu “Aldaris” LBL finālā (68:79, 81:88) jau šķita, ka pēc līdzīga scenārija varētu noslēgties arī trešā cīņa pret čempionvienību BK “Ventspils”. Līdz šim Jēkabpils “lūši” vien deviņu spēlētāju sastāvā (pirmajos divos mačos praktiski septiņu) spēkos mērojās pret 11 Štelmahera vīriem. Taču jau vairākkārt jēkabpilieši ir pierādījuši, ka padošanās grūtību priekšā komandai nav raksturīga, gluži otrādi, tas dod papildu enerģiju, cīņassparu un spēlētāju vienotību pretī uzvarām. Labs pierādījums BK “Jēkabpils” neatlaidībai ir pusfināla trešā cīņa izbraukumā, kur izslēgšanas spēles arī varēja beigties. Atšķirībā no iepriekšējiem dueļiem Valeiko vienība jau no spēles ieskaņas uzņēmās iniciatīvu un līdz mača beigām nepagura, noturot izšķirošo pārsvaru uzvarai (78:69). BK “Jēkabpils” basketbola cienītājiem atkal ir sagādājis intrigu!

“Jēkabpils” rindās pusfināla izcīņā pārliecinoši līderi – Rinalds Sirsniņš un Andrejs Šeļakovs, savukārt pretiniekos – Žanis Peiners, Māris Gulbis un Trojs Bārniss.

Sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2:1 šobrīd atrodas “Ventspils”. Ja Jēkabpils komandai izdosies uzvarēt šīs dienas maču, sērijas izšķirošais - piektais duelis notiks sestdien Ventspilī.

Nāc un atbalsti savējos izšķirošajās sezonas spēlēs!

Tie, kas uz spēli nevar ierasties klātienē, to varēs vērot Best4Sport TV tiešraidē – internetā (best4sport.tv vai https://www.lattelecom.tv/tiesraide/best4sport_tv) un Lattelecom Interaktīvās TV 415. kanālā.

 

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, SIA “LIK Sistēmas”, SIA “LatGran”, AS „LNK industries”.

Atstājiet komentāru