2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

BK „Jēkabpils” puiši atklāj basketbola grozus Jēkabpils Dinamo pilsētiņā (FOTO)

BK „Jēkabpils” puiši atklāj basketbola grozus Jēkabpils Dinamo pilsētiņā (FOTO)

26. aprīlī BK „Jēkabpils" puiši apmeklēja Jēkabpils sporta kompleksu „Dinamo sporta pilsētiņa" pašā Jēkabpils sirdī, lai tur atklātu tikko uzstādītus, jaunus basketbola grozus, ko šovasar vietējie iedzīvotāji varēs izmantot sportiskajās aktivitātēs.
 

BK „Jēkabpils" komanda ar Rinaldu Sirsniņu, Oskaru Virsi, Mārtiņu Kravčenko, Edgaru Leju, Miku Sokolovu, Troju Bārnisu un Kameronu Randlu sastāvā saulainajā sestdienā devās uz Jēkabpils centru, lai sporta kompleksā „Dinamo sporta pilsētiņa" ar tālmetieniem atklātu daudzfunkcionālos basketbola grozus. Nenoliedzami, BK „Jēkabpils" vīri šajā sezonā izceļas ar augstu tālmetienu realizācijas procentu, tāpēc šīs uzdevums nebija nekāds lielais pārbaudījums. Lai grozu atklāšanas process būtu kā izaicinājums Jēkabpils komandas basketbolistiem, puišiem nācās sacensties savā starpā par to, kurš pirmais precīzi veiks metienu no tālās distances.
 

Labākos rezultātus savstarpējā sacensībā uzrādīja Rinalds, kurš tālmetienu iemeta pirmais, tālāk sekoja Mikus un kā trešais – Oskars. Visi svinīgās atklāšanas dalībnieki pēc labi padarītā darba balvā par dalību saņēma SIA „Margret" gardās picas. Protams, pirmās vietas ieguvējs Rinalds tika pie vislielākās, ar ko draudzīgi padalījās arī ar pārējiem komandas biedriem.
 

Paldies viesmīlīgajam „Dinamo pilsētiņas" īpašniekam Andrim Litauniekam par sirsnīgo uzņemšanu un patīkami pavadīto laiku ārpus saspringtā spēļu grafika.
 
Basketbola klubu „Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo", SIA „Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA „Mikor", AS „LNK industries".
 

Informāciju sagatavoja:
Līva Stašule
BK „Jēkabpils"
 
IMG 8182

Atstājiet komentāru